To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Passenger - Nie 05 Sty, 2014

Skończył testować i zaczął jechać :faja:

http://rally-base.com/201...d=2165&cupId=55

M - Nie 05 Sty, 2014

:ok:
106 - Nie 05 Sty, 2014

pewnie Jaco zdemontowal mu zwerzke ;D
Cartoon - Nie 05 Sty, 2014

Cytat:
Robert na mecie: "Było OK, mieliśmy jeden moment - była mgła, zdekoncentrowałem się i muszę przeprosić za to Maćka. Bardzo się cieszę z jednej rzeczy: nie mam doświadczenia, ale gdybym jechał według mojego wyczucia, zawsze dobierałbym odpowiednie opony."

M - Nie 05 Sty, 2014

Cartoon napisał/a:
Cytat:
Robert na mecie: "Było OK, mieliśmy jeden moment - była mgła, zdekoncentrowałem się i muszę przeprosić za to Maćka. Bardzo się cieszę z jednej rzeczy: nie mam doświadczenia, ale gdybym jechał według mojego wyczucia, zawsze dobierałbym odpowiednie opony u Kubasa."

:rotfl:

roj - Nie 05 Sty, 2014

ależ to jest kot :jupi:
GeKo - Nie 05 Sty, 2014

Trudno powiedzieć co się właściwie stało.
Bo poprzedni OS to byl ten sam, a w drugim przejeździe czas miał gorszy i 10sek.
Gdyby Pech pojechal tempem z poprzedniego przejazd braklo by Kubkowi okolo 2 sek.
Coz Pech mial pecha ;) .

A z tymi oponami to nie kumam najpierw wyrywal kolce a potem zalozyl na krzyz?

Tak czy siak piękny rajd, dużo zwrotów akcj, przynajmniej 4 liderow podczas trwania rajdu, tak powinna wyglądać kazda runda. Emocje do samego konca.

qbus - Nie 05 Sty, 2014

Jezdzilem przez 4 dni po oesach, ten ostatni przejechalismy caly o 12:30, warunki byly na slicka. Ok 14:30 zaczal padac deszcz i spadla temperatura. Robert wybral zimowki i zimowki z kolcami bo skonczyl mu się limit opon. Probowal wyrwać kolce na dojazdowce a gdy to nie zadzialalo to skrzyzowal opony zeby miec lepszy balans (wtedy caly czas jest tak samo chujowo) a Pech zdecydował się na slicki co było totalnie nietrafione. Nie wierzylem w to... na 16 oesie Robert przeszedl kolo nas jakby juz pogodzil się z drugim miejscem.
Mirek - Nie 05 Sty, 2014

Kończy się...
GeKo - Nie 05 Sty, 2014

Czyli trochę taktyki, trochę szczęścia i zagrało :jupi:
Stf - Nie 05 Sty, 2014

Chu.a Robert jedzie wiadomo. Skonczyl sie juz dawno...Ehh

Szkoda Kajto jednak. Na razie Kubek vs Kajto 1:1 ale wiadomo... nadal virtualnie.

Bad-i - Nie 05 Sty, 2014

Stf napisał/a:

Szkoda Kajto jednak. Na razie Kubek vs Kajto 1:1 ale wiadomo... nadal virtualnie.

Nic nie ujmujac Kajetanowi, mysle ze Kubica to juz inna liga.

Marek23 - Nie 05 Sty, 2014

Na ostatnim oesie pokazał swoje tempo. Kajtek jeździ dobrze, ale jak Badi pisze, Kubica to całkowicie inna liga.
Nawet nie ma co porównywać. Za rok dwa może być ciekawie w WRC, a w tym roku na asfalcie również

Mirek - Nie 05 Sty, 2014

Marek23 napisał/a:
Na ostatnim oesie pokazał swoje tempo. Kajtek jeździ dobrze, ale jak Badi pisze, Kubica to całkowicie inna liga.
Nawet nie ma co porównywać. Za rok dwa może być ciekawie w WRC, a w tym roku na asfalcie również

x2

Stf - Nie 05 Sty, 2014

Kajto potrafi się skupić i dobrze dotarli się z pilotem. mają dobry know how poza tym. Kubek pokazał klasę z przekładką opon ale nie wiemy jakby to wszystko potoczyło się gdyby Kajto nie wydzwonił. dla mnie dynamika prowadzenia auta - szukania trakcji w każdym cm przez RK jest absolutnie top.