mi - Śro 13 Mar, 2013 Dobła, pięknie. Bo z takich prostoludzkich przemyśleń mam wnioski zbliżone do eMowych.Anonymous - Pią 15 Mar, 2013 Jestem na zakupie , wszystkich elementów z poliuretanu do Celiki . Dostałem propozycję za 650 komplet przód tył z deutera. Warto nie warto . Jak to wygląda z waszej strony , liczę na doradztwo i opinie osób , które miały już styczność z poli. Jaką brać twardość. I czy będę zadowolony
ps. Chciałbym podziękować Jakartiemu za posprzątanie i otworzenie mojego tematu z celiką krzysiek_ - Pią 15 Mar, 2013 Od deutera wzieliśmy poli na około 15 106/saxo na club106 ze sporym rabatem.
Jak polecam żółte tulejki, 75shA. Używam rok w kjsach i nic im nie jest.mi - Pią 15 Mar, 2013
Czesio napisał/a:
Dostałem propozycję za 650 komplet przód tył z deutera
ehhhhh - do mr bym przyjął Jakarti - Pią 15 Mar, 2013
Czesio napisał/a:
ps. Chciałbym podziękować Jakartiemu za posprzątanie i otworzenie mojego tematu z celiką
zaraz dostaniesz trzeciego warna za gadanie bzdur.
spytalem Cie grzecznie po co mam go otworzyc i do dzisiaj nie dostalem odpowiedzi, grzecznie odpowiadam Janusz - Pią 15 Mar, 2013 kim jest ten pan evo_11 ze zakłada kontry przy 200km/h ??Anonymous - Pią 15 Mar, 2013 myślałem ze to TyAnonymous - Pią 15 Mar, 2013
Janusz napisał/a:
kim jest ten pan evo_11 ze zakłada kontry przy 200km/h ??
To jest taki pan co "na poznaniu" ma czas 1:39...pum - Pią 15 Mar, 2013
200 może nie ma. ale pooglądaj sobie jego kanał.Janusz - Nie 17 Mar, 2013 eeeno ja myślałem ze łon łewo jeździ skro tak ma w nicku, a tu jakis sotul
czas na poznaniu gruby Mrozu - Nie 17 Mar, 2013 łevo chyba też kiedyś miałkaziu1985pn - Pią 05 Kwi, 2013 możliwe ze temat juz był wałkowany ale lepiej kupić do dupowozu sprężyny h&r czy eibach ??
i do kogo z forum się zwrócić żeby dostać sensowna cenę GeKo - Pią 05 Kwi, 2013 do Qbusa i chyba Eibach bedzie bardziej komfortowy.Bart - Pią 05 Kwi, 2013 ja mam Eibachy od Kunera, cenę dał dobrą Qukie - Pią 05 Kwi, 2013 Co kto lubi, jak dla mnie Eibach jest miękki. Z seryją sprężyną w civicu jest prawie jak w serii. H&R mam albo miałem z przodu i jest odczuwalnie twardziej.