krzysiek_ - Śro 30 Kwi, 2014 No dobra, tu masz rację i tak dokładnie pracują ale powiedz mi. Czy jak je wcisnę to nie powinny same odbić do góry? Nawet bardzo bardzo wolno ale odbić? Anonymous - Śro 30 Kwi, 2014 nie, gdyż opdpowiedzialne są za to sprężyny !!!!B-Rey - Czw 01 Maj, 2014 Nie powinny odbić. Tak jak mówi Czesław.krzysiek_ - Czw 01 Maj, 2014 Dzięki Panowie za radę, to idę montować na próbę bob.dsk - Wto 15 Lip, 2014 Po poznaniu czas na zmianę zawieszenia. Szukam czegoś co będzie fajnie działało na co dzień ale też da radę na TD.Anonymous - Wto 15 Lip, 2014 podstawowe pytanie-ile masz do wydania?was79 - Wto 15 Lip, 2014 Szedłbym w to. Komfort i precyzja
bob.dsk - Wto 15 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
podstawowe pytanie-ile masz do wydania?
Powiedzmy że 3-5 K.Anonymous - Wto 15 Lip, 2014 Zadzwoń do techracing i spytaj sie co maja do zaoferowania.
http://www.techracing.pl/
za ten pieniądz to pewnie jakis tein bedzie ale za ok 6 tys miałbyś chyba ast albo protluma,to juz naprawde dobre zawiasy są,w sprawie protluma wal do qbusa od nasbob.dsk - Wto 15 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
Zadzwoń do techracing i spytaj sie co maja do zaoferowania.
http://www.techracing.pl/
za ten pieniądz to pewnie jakis tein bedzie ale za ok 6 tys miałbyś chyba ast albo protluma,to juz naprawde dobre zawiasy są,w sprawie protluma wal do qbusa od nas
Dzięki! Zastanawiam się na ATS. Co powiecie o serii 5100 ?Anonymous - Wto 15 Lip, 2014 Chyba chodzi o AST?Stf mial 5100 w clio,bardzo chwalił.do tego jest przedstawicielstwo i serwis w pl.zastanawialem sie nad tym zawiasem do mojego cifa ale odpuscilem bo jebli nagle grubą podwyżke,w sumie pozniej żałowałem ze jednak nie kupilembob.dsk - Wto 15 Lip, 2014
rabarbar napisał/a:
Chyba chodzi o AST?Stf mial 5100 w clio,bardzo chwalił.do tego jest przedstawicielstwo i serwis w pl.zastanawialem sie nad tym zawiasem do mojego cifa ale odpuscilem bo jebli nagle grubą podwyżke,w sumie pozniej żałowałem ze jednak nie kupilem
No pewnie ze AST. Sorry Bonczek - Śro 16 Lip, 2014 MTS - i na tor i na ulicę.Kamill - Sob 19 Lip, 2014 Kto wie gdzie mogę kupić taką szpilkę wciskaną M8, długość raczej obojętna. Będe bardzo wdzięczny za informację.
M - Sob 19 Lip, 2014 W Ikei?
Sorry tak mi się skojarzyło