Misiek_lbn - Pią 15 Lut, 2008 nie był, ma bana na hamownie Loko - Pią 15 Lut, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
stacho byles na hamownii??
czy jest w polsce ktos kto liczy wydechy?? El-tec tego nei robi na bank.. cos mi sie obilo o uszy ze ssg to robi i ew Grabowski. Znacie kogos innego?
MG podobno liczy, z tego co słyszałem to jedna z lepszych firm w pl robiących wydech.ade - Pią 15 Lut, 2008
Loko napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
stacho byles na hamownii??
czy jest w polsce ktos kto liczy wydechy?? El-tec tego nei robi na bank.. cos mi sie obilo o uszy ze ssg to robi i ew Grabowski. Znacie kogos innego?
MG podobno liczy, z tego co słyszałem to jedna z lepszych firm w pl robiących wydech.
co do jakosci wykonania to naprawde rewelacja... ale co do wynikow na hamowni po wydechach i dolotach to...
honda civic 1,5 - zamiana dolotu na serie i przytkanie wydechu - +6km, taki przykladnox - Pią 15 Lut, 2008 MG teoretycznie liczy wydech robią ładnie estetycznie i solidnie ale no niestety policzyc wydech to niestety nie jest sama teoria ... Szczerze wątpie aby jaki kolwiek custom w polsce był policzony od a do z i przyrosty w mocy były wynikiem tego liczenia a nie przypadkowym wynikiem.Misiek_lbn - Pią 15 Lut, 2008 dlatego lepiej się szarpnąć na dedykowany
mi dał ponad 10% przyrostu mi - Pią 15 Lut, 2008
nox napisał/a:
Szczerze wątpie aby jaki kolwiek custom w polsce był policzony od a do z i przyrosty w mocy były wynikiem tego liczenia a nie przypadkowym wynikiem.
też tak czasem myślę...
sharxhunter napisał/a:
dlatego lepiej się szarpnąć na dedykowany
też tak czasem myślę
sharxhunter napisał/a:
mi dał ponad 10% przyrostu
mam nadzieję nox - Pią 15 Lut, 2008 mi twój gromi brzemieniem miałem ciarki (następnym razem ci pokaze ) niemoge sie doczekać jak go usłyszę na ulicy przy 8 tyś. Misiek_lbn - Pią 15 Lut, 2008 przed 131 km 135 nm
po 145 km 160 nm
BaRtO_206GT - Pią 15 Lut, 2008 dobra mam kolejne pytanie, wylot z mojego kolektora ma srednice 57mm a dalsza czesc wydechu 63,5mm. Czy srednice rur w kolektorze i ich wylot nie sa za waskie??mi - Pią 15 Lut, 2008 yyyyy, masz węższe wyjście z kolektora niż rurę później?!BaRtO_206GT - Pią 15 Lut, 2008 w tym miejscu:
jest tyle:
a w tym miejscu:
tyle (troche przesunela mi sie linijka):
saxorulez - Pią 15 Lut, 2008 łatwiej (taniej) Ci będzie przerobic kolektor niż cały układ spawać.
Spróbuj na 2,5" narazie pozostać - jeżlei po złożeniu motor bedize miał więcej mocy niż teraz to sądzę ze to powinna być dobra średnica.Stacho - Pią 15 Lut, 2008 Niedługo będe jechał na hamownie, musze poczekać na przypływ gotówki.
Z moich osobistych odczuc stwierdzam że auto jest bardziej odetkane i lepiej ciągnie Anonymous - Sob 16 Lut, 2008
Stacho_16V napisał/a:
Niedługo będe jechał na hamownie, musze poczekać na przypływ gotówki.
Z moich osobistych odczuc stwierdzam że auto jest bardziej odetkane i lepiej ciągnie
Kilka koni mechanicznych wiecej na pewno nie da sie odczuc i latwo zmierzyc prostymi urzadzeniami. Bo to sie za bardzo na czas przyspieszenia nie przeklada juz predzej odczujesz jak bedziesz ruszal samochodem z pelnym lub prawie pustym bakiem.BaRtO_206GT - Sob 16 Lut, 2008 stux a co myslisz o moim przypadku??