Janusz - Czw 02 Cze, 2011 nie wiem co to, ale mi się podobają Gaydek - Czw 02 Cze, 2011
vitesse napisał/a:
team dynamics
Bardzo popularne w UK, ale do czynienia z nimi nie miałem.kosmita - Czw 02 Cze, 2011 zdjęcia nie działają
Mam Team Dynamics Pro Race 1.2, co do wytrzymałości się nie wypowiem, bo mam je miesiąc i jeździłem na nich raz. Wagowo całkiem fajnie(lżejsze niż ATS DTM i Braid Winrace A w tym samym rozmiarze), bardzo dobra jakość wykonania (lepsza niż Compomotive).Anonymous - Czw 02 Cze, 2011 no właśnieJanusz - Czw 02 Cze, 2011 mi fotki działają kolor dobry, wzór tez vitesse - Czw 02 Cze, 2011 łyknoł bym je podobno jedna wazy 7,1kg czy cos kolo tego, komplet 800 zl tylko wolalbym zeby ta felga oryginalna, a z tych oznaczen nie moge zlokalizowac ze team dynamicsjarek-malopolska - Sob 04 Cze, 2011
kosmita napisał/a:
To napisz/zadzwoń do nich. Zdaje się, że Team Dynamics robią felgi tak jak Braid czyli z dowolnym ET, rozstawem i średnicą otworu centrującego.
"Witam, mam pytanie o dostepnosc modeli i felg firmy TEAM DYNAMISC w rozmiarze 15",rozstawie srub 4x108 oraz ET15 (dokładnie jest to samochód Citroen Saxo VTS). ET takie jak powyzej ewentulnie minimalne wieksze. Prosiłbym o przesłanie informacji jakie modele w/w felg moga panstwo zamowić w podachych rozmiarach (i podanie jaka szerokosc bedzie felgi) oraz w jakich cenach."
"Niestety takie niskie ET nie jest mozliwe przy srednicy 15" w zadnym modelu seryjnie produkowanym Team Dynamics
Sprawdze jakie jest najmniesze mozliwe ET przy 15"
jakos mi sie nie chce wierzyc ze wszystkie VTS-y w UK sa na dystansach.. iQ - Sob 04 Cze, 2011 jarek-malopolska, tu jest strona oficjalnego dystrybutora team dynamics i sa wszystkie mozliwe konfiguracje tej felgi. Jak widac polski importer nie wiem co sprzedaje
DOKLADNIE !! Rece opadaja... dystrybutorzy...PiTT - Sob 04 Cze, 2011 wyślij "dystrybutorowi" tego linka, może zweryfikuje swoją ofertęjarek-malopolska - Sob 04 Cze, 2011 mam taki zamiar tylko zastanawim sie jak to ładnie i dosadnie ujac PiTT - Sob 04 Cze, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
mam taki zamiar tylko zastanawim sie jak to ładnie i dosadnie ujac