To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Euro Trip - Maluchem po Europie

kp - Czw 05 Lip, 2012

wyszlo, wyszlo. Ja się kumam z Łodzka filmówka i tam powstał ostatnio film o łdz deskorolce- "SKATEBOAT" polecam
http://skateboat.blogspot.com/
http://www.youtube.com/wa...d&v=myXzpR2sHX0

Barejka - Czw 05 Lip, 2012

Rasputin napisał/a:
Młodszy brat malucha z tripu brał udział w klipie kręconym przez studentów warszawskiej filmówki. Tot co im wyszło :]
http://musicis.pl/2012/07...esci-fiat-126p/
swietnie wyszlo :jupi: :jupi: :jupi:
GeKo - Czw 05 Lip, 2012

Rasputin napisał/a:
Czech tak ustawił zapłon że na 3 i 4 biegu mieliśmy spalanie stukowe(stukało jak cholera).
Rasputin napisał/a:
lekko przestawiłem zapłon do przodu i jazda.
jozekrj napisał/a:
GeKo napisał/a:
Rasputin napisał/a:
lekko przestawiłem zapłon do przodu i jazda.

Eee chyba do tyłu

jak się dopręża silnik to chyba się przyspiesza ??

Jak stuka to do tyłu :]

Rasputin - Sob 07 Lip, 2012

Hehe..a skąd mam wiedzieć czy kręcąc aparatem w lewo to kecę do przodu czy tyłu :rotfl:
Ważne,że się udało.
Wczoraj udało sie pokonać serpentyny koło Florencji. Przyznam,że nawet zwykłe auto miało by problemy by je pokonać. O dziwo maluch poradził sobie bez problemu. Dodam,że jedziemy już w czterech.Niestety od zjazdu zaczeły się dziwne problemy z przerywaniem. Tak jakby znowu....zapłon. Ale pare razy go przestawiałem i bez zmian. Zachowuje się tak jakby brakowało mu prądu. Musze spr główna wiązkę :wall: Brak mi po mału koncepcji a do Wawy mamy ponad 1700km :/ Mam nadzieje,że doturlamy się jakos do Monaco i przez Turyn wrócimy do Polski. St Tropez odpuszczamy z braku czasu.
Dobrze,że pogoda dopisuje.
Pomału szukam starego Ducato 2.5l Kampera. Na każdym kempingu tego pełno i podobno spoko fura jak za takie pieniądze:) Do tego skuter wodny z przyczepką i za rok do Chorwacji,Czarnogóry :]

Michał - Sob 14 Lip, 2012

hehehe
raspu wrócił do polski ,czyli trip się udał :)

Jakarti - Sob 14 Lip, 2012

Brawo!
Jacek - Sob 14 Lip, 2012

piękna przygoda, wręcz epicka, będzie przekazywana pokoleniom :] :faja:
Rasputin - Nie 15 Lip, 2012

No i się udało :rotfl: 5 tys km w dwa tygodnie!! Ogólnie maluch sie spisał. Miał parę fuck up'ów ale udało sie je ogarnąc na miejscu. Gdy odwiozłem ostatniego kumpla pod dom padł i juz nie odpalił. Zmeczony podróżą nie chciało mi sie juz bawić i ostatni kilometr dojechałem na holu. Podróż powrotna trwała równe 24h i jest to dobry wynik jak na 1500km. Miejscami malar leciał 110km/h co uważam za duze osiągnięcie.
Ogólnie wyjazd uważam za mega udany. Maluch zrobił furorę. Nie zapomniane są chwile gdy pod kasynem w Monaco ludzie mając do wyboru najnowsze Ferrari,Lambo itp robili zdjecia maluchowi. Przejazd po części trasy wyscigu F1 Monaco tez nie zapomniany.
W tygodniu postaram się wrzucic jakieś dłuższe podsumowanie wraz z fotkami. Jak bedę miał troche czasu to i ukaże sie jakieś filmidło z tripu.
Podsumowując: maluchem da sie zwiedzić Europę...nawet w 4 osoby plus bagaże :]
Jak to skwitował kumpel który cały czas jeździł z tyłu..."bardziej męcząca jest podróż autokarem niz maluchem" :lol2:

Barejka - Nie 15 Lip, 2012

zazdraszczam i podziwiam :jupi: :jupi: :] :]
Anonymous - Nie 15 Lip, 2012

Maluch jest MISTRZ, ale dupka tego prosiaka :faja:
Mick - Pon 16 Lip, 2012

Marcel napisał/a:
Maluch jest MISTRZ, ale dupka tego prosiaka :faja:

tego?

:/

Bonczek - Pon 16 Lip, 2012

Raspu mistrz opcja :) )
Kenet - Wto 17 Lip, 2012

:rotfl:

Anonymous - Śro 18 Lip, 2012

Rasputin - Pią 27 Lip, 2012

Miał to byś filmik podsumowujący nasz trip ale na potrzeby własne dla ziomków.
Niesety chłopaki się uparli więc skoro jest na fb to dla tych co nie mają fb wrzucę tutaj.
Film jest długi i nudny(taki miałbyc - jak prawdziwa pamiątka;) więc polecam tak do max 5min. Dalej wieje już prywatą :/
Jak czas pozwoli to będzie jeszcze jeden dla szerszej publiczności juz bardziej o maluchu a nie o menelach :faja:
Of course only HD :]