Swoją droga ciekawe, przejrzałem tak na szybko historie wszystkich c4 i wychodzi na to, że Loeb zazwyczaj robił jedną sztuką ok. 5 rajdów, ciekawe jakie mają kryteria i co sprawia, że auto już sie dla niego nie nadaje.pit - Sob 24 Lis, 2012 "świeżość" auta, sztywność budy, widzimisię, przesądymartin.h - Sob 24 Lis, 2012 Nokaut totalny
Czekam na starty w MŚ bo może być bardzo ciekawie i nie jednej gwiazdce może mina zrzednąć pit - Sob 24 Lis, 2012 A ja patrzę na nazwiska i auta za nim i myśle jest fajnie i żadnych więcej emocji.Bad-i - Nie 25 Lis, 2012 I po ptakachKenet - Nie 25 Lis, 2012 Szkoda Kubicy! pit - Nie 25 Lis, 2012 Skończył się suchy asfalt skończył się rajd...GeKo - Nie 25 Lis, 2012 Komentarze po co cisnął można sobie darować, bo ścigał się sam ze sobą a nie z resztą rajdu, a o tytuł żaden nie walczył żeby kalkulować. Szkoda martin.h - Nie 25 Lis, 2012 Dokładnie dla niego wygrana w tym rajdzie nic nie znaczy, wystarczy tylko wspomnieć, że wygrał wszystkie odcinki do momentu wypadku.
Robert wspominał, że dla niego te rajdy to rehabilitacja, chciałbym mieć taką rehabilitację roj - Nie 25 Lis, 2012 szkoda, szkoda, mam nadzieję, że załoga cała nie tylko na pierwszy rzut oka
teraz żeby szybko coś pojechać nie pozostaje mu nic innego jak wpadać do WWa na barbórkę pit - Nie 25 Lis, 2012 Nie no jasne jechał żeby nie dojechać, przecież wygrał wszystkie odcinki to po co miał skończyć rajd? bez sensu , o czym martin ty kurde piszesz? Stf - Nie 25 Lis, 2012