MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
pP - Pią 17 Sty, 2014 nie wiem jak to jest, ale na tym forum zawsze KENET pierwszy wkleja zdjęcia z miejsca gdzie się coś dzieje... how you do this? Jakarti - Pią 17 Sty, 2014
Kenet napisał/a:
GeKo napisał/a:
Karwa
Może będzie chociaż superrally jutro.
W monte nie ma tego systemu, koniec to koniec.
a co Ty robisz w monte carlo? kamil - Pią 17 Sty, 2014 Karwa też się miałem go o to spytać skąd on ma info o czasie np. RK jak na wrc czy rally-base jeszcaze nie ma info Kenet - Pią 17 Sty, 2014 Wolne mam dzisiaj, to pomyślałem rano, że może zrobię sobie wycieczkę Kenet - Pią 17 Sty, 2014
kamil napisał/a:
skąd on ma info o czasie np. RK jak na wrc czy rally-base jeszcaze nie ma info
Live jest radio na wrc.com, tam podają czasy jakieś 2 minuty wcześniej niż na stronie. Na SS9 rallybase to w ogóle ssało.
A ja śledzę splity na wrc.com - widać od razu kto jakim tempem jedzie, ale mimo to radio i tak jest bardziej aktualne.kamil - Pią 17 Sty, 2014 no trudno..teraz od niechcenia będę kibicował BrayanowiKenet - Pią 17 Sty, 2014 A co do zdjęć - to mam jeszcze parę ciekawych:
Przem_106 - Pią 17 Sty, 2014 Spamujecie tylko. Gdzie jest admin?
KUBICA SIĘ SKOŃCZYŁ już od dawna. Temat do zamknięciaKenet - Pią 17 Sty, 2014 Jest biały dym...
Michał - Pią 17 Sty, 2014
jak zawsze miałem racje
ale musze przyznać ze jaraliście się jak małe dzieci faldzip - Pią 17 Sty, 2014 a tymczasem Ogier juz wskoczył na 1...Kenet - Pią 17 Sty, 2014 Podobno Kubica poślizngnął się na *czarnym lodzie
* - w wąskim gronie ekspertów wiadomo, że jest to tak naprawdę niewidzialny lód.kamil - Pią 17 Sty, 2014 habemus papamAnonymous - Pią 17 Sty, 2014 Lamus , pod górkę nie mógł podjechać ! Phi też mi mistrzzajcev_28 - Pią 17 Sty, 2014 Chardonnet dzielnie walczy i jest na 12 miejscu