MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
anjas - Pią 17 Sty, 2014 to ja już nic dziś nie piszęqbica - Pią 17 Sty, 2014 no i dupa w krzokach... miras - Pią 17 Sty, 2014 Jest jedna prawda na jazdę Roberta, "Kto grubo idzie jebnąć musi" w jego przypadku trochę za często się ona sprawdza, ale podtrzymuje tradycję kierowców z Krakowa (Kuzaj, dzwonnik z KRK )
Szkoda chłopa , bo jechał zajebiście.Kenet - Pią 17 Sty, 2014
krzysiek_ - Pią 17 Sty, 2014 Łoo karwa, 106 przeszedłbym grubiej siema - Pią 17 Sty, 2014 Ogier też nie bez problemów na SS9
Po prostu Kubica wybrał gorsze miejsce do wypadnięcia- najzwyklejszy brak doświadczenia Następnym razem będzie lepiej GeKo - Pią 17 Sty, 2014 Trudno to skomentować, ale albo za późno hamował albo było za szybko. Bo na onbordzie słychać że ślisko i takie tam.
Cóż niewiele brakło i może by się ślizgnął po tej barierze.Kenet - Pią 17 Sty, 2014
GeKo napisał/a:
Trudno to skomentować, ale albo za późno hamował albo było za szybko. Bo na onbordzie słychać że ślisko i takie tam.
Cóż niewiele brakło i może by się ślizgnął po tej barierze.
Kubica:
Cytat:
Przyczepność nawierzchni nagle się zmieniła. Uważaliśmy w tym miejscu, bo nasi szpiedzy poinformowali nas o tym. Niestety, nie doceniłem, jak duża była ta zmiana. Wjechaliśmy w zakręt, przód pojechał na wprost i uderzyliśmy w mostek.
GeKo - Pią 17 Sty, 2014 czyli prędkość była OK, tylko zakręt był za ciasny poziek - Sob 18 Sty, 2014 Clio poszedł bym pełną, ogoloną do zera cipuszką na tym curvie... Marek23 - Sob 18 Sty, 2014 Było za szybko, na pewno taki RK już wiedział co robić,itd. Szkoda bardzo,ale i tak jestem podjarany jak dziecko. Styl jazdy i to jak się szybko rozwija...
Aha, Panu Pociejowi dziękujemy, kolega założył, warto dać like'a:
https://www.facebook.com/...iOdejsc?fref=tsM - Sob 18 Sty, 2014 Pan pociej dobrze sie wczul w klimat portalu na ktorym publikowal, tam wiekszosc pisze jakby miala amputowany mozg. Belkot.zajcev_28 - Sob 18 Sty, 2014 "Rajd Monte Carlo. Robert Kubica znowu świetnie WYPADŁ!"