MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
CHRZANEK - Pią 07 Lut, 2014 Kubica tak bardzo zwraca uwagę swoją osobą że nie zależnie czy wygrywa OeSy, czy walczy o zwycięstwo, czy przyjeżdża w drugiej dziesiątce to i tak każdy zespół bardzo by chciał mieć RK w składzie, bo o Nim sie mówi
Będe się cieszył jak osiągnie metę, a wszystko na to wskazuje...anjas - Pią 07 Lut, 2014 poprosiłem Roberta, żeby tym razem nie szarżował.
Zależy mi na tym, żeby dojechał do mety i chyba zrozumiał moją sugestię.
Dziś rano na odprawie dobitnie mu to powiedziałem.Rasputin - Pią 07 Lut, 2014 Kurdę, dobrze Andrzeju,że czuwasz nad jego poczynaniami. Stopuj go,bo chłopak ma gorącą głowę a powinien w końcu dojechać do mety.
Myslę,że z toba u boku, Robert osiągnie wyznaczony cel.kosmita - Pią 07 Lut, 2014
Rasputin napisał/a:
Myslę,że z toba u boku, Robert osiągnie wyznaczony cel.
Starty w Arrinerze Rasputin - Pią 07 Lut, 2014 Oj, to by było spełnienie Roberta marzeń!!!anjas - Pią 07 Lut, 2014 Szczerze: Lee Noble za bardzo go w naszej Arrrrrinerze nie widzi Rasputin - Pią 07 Lut, 2014 No i Robert ma problemy Mogliśmy o Arrrinerze nie pisac bo się chyba chłopak lekko podłamał ta wiadomością i mamy tego efekt
Andrzeju wiesz może coś więcej?kamil - Pią 07 Lut, 2014 JA wiem, ze zaczyna się teraz uczyć od SołowowaJanusz - Pią 07 Lut, 2014 własnie wszedłem żeby napisać ze coś wykombinował przed 1 splitem 12osMick - Pią 07 Lut, 2014 jedzie dalej. stał 10 min - nic wiecej nie wiemJanusz - Pią 07 Lut, 2014 i ma ponad 3 min straty do Sołowowa Mick - Pią 07 Lut, 2014 coś czuje, że po serwisie będzie max attack!
Powie, że pierdoli spokojną jazdę anjas - Pią 07 Lut, 2014 dostałem info, że zatrzymał się na chwilę, żeby poczytać HH.
Nabrał motywacji i leci dalej.CHRZANEK - Pią 07 Lut, 2014 Ponoć wątek zakupu fury przez Czesia najbardziej zafrasował RK michool_vt - Pią 07 Lut, 2014 chyba znow gdzies wyleciałz drogi