kamil - Śro 02 Gru, 2009 nie mogłeś na niego nakrzyczeć...zabiłby ciebie Jakarti - Czw 03 Gru, 2009
kamil podkreslnik dablju ar ci napisał/a:
nie mogłeś na niego nakrzyczeć...
to nie bylo tak
widze, ze jedzie na chodnik (marek prowadzil) wiec scisnalem sie za jaja ze strachu tak mocno, ze az krzyknalem Vlodarsky - Czw 03 Gru, 2009
Jakarti napisał/a:
to nie bylo tak
widze, ze jedzie na chodnik (marek prowadzil) wiec scisnalem sie za jaja ze strachu tak mocno, ze az krzyknalem
ja parkując wiedziałem, że zaczepie, wiedziałem, że Kuba ściśnie się za jaja i wiedziałem, że krzyknie więc miałem już półobrotową nogę wycelowaną w jego lico !!
chociaż sie bał i krzyknął obeszło się bez rozlewu krwi bo ja się zatrzymałem !!Michał - Czw 03 Gru, 2009 co wy wiecie o nie parkowaniu na krawężnikach Vlodarsky - Czw 03 Gru, 2009
Michał napisał/a:
co wy wiecie o nie parkowaniu na krawężnikach
wiemy kto wie... Michał - Czw 03 Gru, 2009 hehehe Janusz - Czw 03 Gru, 2009 nieźle zglebiony Transit pcs - Czw 03 Gru, 2009 ja w koncu naprawilem motor w pasku i moc zdecydowanie przerasta mozliwosci pontona wiec inwestuje w B6 + seria sprezyna. Mam nadzieje, ze na komforcie duzo nie strace a nie bede zrywal przyczepnosci na 3ce, dobijam miska w krawezniki i wyjezdzal przodem z zakretow.
we volvo B8 + seryjna cieta sprezyna jest duuuzo za miekko, czekam na springi do gwintu i sie mam nadzieje poprawi.Kamilbike - Pią 11 Gru, 2009 Panowie zastanawiam sie nad wymiana wszystkich gum w zawiasie na poliuretany w Punto. Czy jest ttaj ktos kto najpierw jezdzil na gumach a potem przesiadl sie na poliuretany? Moze napisac czy jest jakas roznica? Glownie zalezy mi na tymaby woz po daniu depa nie zmienial sam pasa, pare osob podpowiedzialo mi abym wlasnie zainwestowal w poliuretany. Z innego zrodla za to slyszalem ze na poli samochod bedzie sie nerwowo zachowywal. Jak to z tym jest ?GeKo - Pią 11 Gru, 2009 ja jeździłem na poli, ale w aucie o masakrycznej mocy 60 szkap. Auto ciut szybciej reagowało na skręty. Saxorulez chyba jeździ na poli. Przy Twojej mocy to ja bym chyba poszedł nawet w Uniballe tylko bude by się zdało ospawać. Tyle że każdy kamyczek na jaki wjedziesz będziesz mógł opisać za pomocą swojej dupy.Kamilbike - Pią 11 Gru, 2009 Az tak to nie chce:) Chciclabym zeby auto sie nadawalo jeszcze do normalnej jazdy Co do Saxorulesa to poprosilem go zeby miogarnal poli i jest w trakcie szukania zestawow martin.h - Nie 20 Gru, 2009 Podpinam się pod ten temat, jaki sens ma taka rozpórka w 106/Saxo, poza lansem?
vojt3k - Nie 20 Gru, 2009 kiedyś się z takim czymś spotkałem i chodzi podobno o to, by usztywnić budę, bo to jest dość newralgiczny punkt, i lubi się rozejść....anjas - Nie 20 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
jaki sens ma taka rozpórka w 106/Saxo, poza lansem?
jeżli jest łatwo demontowalna to nie trzeba wozić bejsbolaBart - Nie 20 Gru, 2009 no i jest do czego tubę przymocować