Ciężarówka T4 dotarła do unieruchomionej awarią załogi Hołowczyc/Fortin. W tej chwili trwa naprawa uszkodzonych elementów samochodu Hołka, żeby mógł samodzielnie dojechać do mety i ukończyć odcinek. Holowanie samochodu przez 150 km po wydmach jest niemożliwe.Vlodarsky - Śro 11 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Vlodarsky, dopuszczasz Robbiego dalej?
Niech jadzie Przem_106 - Śro 11 Sty, 2012 Karwa szkoda Hołka Adas juz 30-ty fydi - Śro 11 Sty, 2012 Krzysztof Hołowczyc dotarł na metę ze stratą 5 godz. 28 min. 29 sek. (13 miejsce w generalce po 10. etapach)GeKo - Czw 12 Sty, 2012 Nie wiem jak wygląda klasyfikacja w tej chwili na dalszych miejscach, ale zostaje mu już tylko
MAX ATTACKsiema - Czw 12 Sty, 2012 Dopiero będzie jak go Małysz wyprzedzi.fydi - Czw 12 Sty, 2012 Oby odcinek był bardziej "otwarty" niż dzisiaj, bo jak pokazywali w relacji, to czasami była tylko wąska dróżka wytyczona między kamieniami i jak ktoś nie zjedzie całkowicie na bok to wyprzedzanie jest niemożliwe.Bad-i - Czw 12 Sty, 2012
Przem_106 napisał/a:
Karwa szkoda Hołka Adas juz 30-ty
Jak mam być szczery to w dooopie mam takie newsy, myśle ze Ty Małysza autem byłbyś już top 10Franek - Czw 12 Sty, 2012 Teraz kwestia czy Hołek da fizycznie radę.
Mówił że przez ten brak wspomagania ma popalone dłonie.Maciusiowy - Czw 12 Sty, 2012
Jak mam być szczery to w dooopie mam takie newsy, myśle ze Ty Małysza autem byłbyś już top 10
+1
chyba nie sztuką jest telepać się i dojechać...rasta - Czw 12 Sty, 2012 Może na Katowickiej to nie sztuka ale w Dakarze chyba jednak nieM - Czw 12 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Może na Katowickiej to nie sztuka ale w Dakarze chyba jednak nie
Maciusiowy - Czw 12 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Może na Katowickiej to nie sztuka ale w Dakarze chyba jednak nie
chciałeś coś przekazać konkretnego tym zdaniem?
'w dakarze to nie jest sztuka, ale troche jest'Bart - Czw 12 Sty, 2012 Ja się podpisuję pod słowami Rasty. Dla mnie samo ukończenie Dakaru to już jest jakieś osiągnięcie.