Michał - Pią 27 Lip, 2012 fajny !!Mucha - Pią 27 Lip, 2012 bardzo fajny Bonczek - Pią 27 Lip, 2012 Zajebiste - dobre dupki w klubie Barejka - Pią 27 Lip, 2012 cos niesamowitego fajnie sie oglada
mam kilka pytan technicznych,na podjazdach takich malych na jakim biegu jechales? jaka predkosc na tej szybszej drodze bo widze ciezarowki wyprzadzane, chyba dlugo tak nie jechaliscie? no i ze nikogo nie przewialo bo klima dwustrefowa caly czas otwarta budzik - Pią 27 Lip, 2012 Ide w wasze ślady - w sieprniu robię 1800km tylko po Polsce ale to juz coś Jakarti - Nie 29 Lip, 2012 kurczaki, brawo ogromne za odwage i gratulacje sukcesu!! Barejka - Nie 29 Lip, 2012 sezon 2013 duzy fiat plus kemping niewiadow roj - Nie 29 Lip, 2012 Miszcz! miałem wyjść z domu 10 min. temu ale odpaliłem film żeby zobaczyć te pierwsze 5 minut.. no i się nie oderwałem do końca. naprawdę kozak filmik z kozackiej podróży! wielki szacun! (powinieś dopisać podziękowania dla hh.org )Stf - Nie 29 Lip, 2012 Kox wyjazd! Masakra!rasta - Nie 29 Lip, 2012 Materiał video jak zwykle świetny qbus - Nie 29 Lip, 2012 Piękny ten John Deere w 1:13
Oglądam dalej.KarQ - Nie 29 Lip, 2012 Świetne Raspu, który to Ty w ostatniej scenerii? Za fajerą czy kamerą?Rasputin - Nie 29 Lip, 2012 Dzięki za miłe słowa. W sumie jak oglądam ten filmik to przychodzi mi ochota na powtórzenie takiego tripu Ale jak tylko kończę to wracam na ziemie
No w tym filmie to może jestem w 3-4 scenach. Niestety nygusy nie garneły się do kręcenia. Pod koniec filmu w ujęciu w maluchu siedzę na miejscu pasażera z przodu oraz ost ujęcie na filmie to też ja PiTT - Nie 29 Lip, 2012 obejrzałem cały z pełną podjarką! zajebicho wyjazd
jestem przekonany że żadne wakacje za grubą kasiorę z biura podróży nie dorównują temu co przeżyliście
szacun i trzymam kciuki za kolejne wyjazdy! Cassis - Nie 29 Lip, 2012 Filmik jest mega, oglądałem go już parę razy. Znajomym też pokazywałem. Muzyczka też super.