MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
PGmaster - Pią 07 Lut, 2014 To?
Cartoon - Pią 07 Lut, 2014 nom - 10 minut na tym straciłanjas - Pią 07 Lut, 2014 szkolny błąd
ja w WRC4 bez problemu wychodzę z takich sytuacji.Cartoon - Pią 07 Lut, 2014 Dołożył jeszcze drugie 10minut straty na kolejnym odcinkuanjas - Pią 07 Lut, 2014 co robić, na HH tyle ciekawych tematów.Bad-i - Pią 07 Lut, 2014 Kajetan i Kosciuszko by go zniszczyliPrzem_106 - Pią 07 Lut, 2014 Aż dziwie się, że ktoś tu jeszcze zaglądaJanusz - Pią 07 Lut, 2014
anjas napisał/a:
szkolny błąd
ja w WRC4 bez problemu wychodzę z takich sytuacji.
a w RBR ze snowModem próbowałeś ?? anjas - Pią 07 Lut, 2014 Nie, próbowałem tylko ze Snowdenem ale dostał baty i poleciał nakablować Putinowi.Janusz - Sob 08 Lut, 2014 to jednak spróbuj ze snowmodem Janusz - Sob 08 Lut, 2014 live http://www.wrc.com/live-t...pup_stream.htmlJanusz - Sob 08 Lut, 2014 i znowu poza drogą, i nie mogą go wypchać...Kenet - Sob 08 Lut, 2014 Wypchnęli, dojechał do końca OS, ale szyba czołowa trochę straciła pierwotną geometrię takie salto przez rów - pewnie mu anjas powiedział "zrób to dla Januszka" leszq - Sob 08 Lut, 2014 Widać że miks braku doświadczenia i jechanie jako pierwszy kierowca po roztopionym śniegu to masakra. Pewnie jak przejechał już większość rajdu, to może na ostatnim os będzie już flatout bo walka o pkt skończyła się i tak wczoraj
o 15:00 ostatni OS na żywo http://www.wrc.com/live-t...pup_stream.htmlkaroluPL - Nie 09 Lut, 2014 w sumie wcześniej o tym nie wiedziałem ale dzis zauważyłem na tablicy u Rafała Grzesińskiego, bo stara ekipa scyzzora pojechała ogladać rajd Szwecji i jak zwykle musieli coś dodać od siebie do rajdu
"Za drugim razem polscy fani dokonali cudów i tylko dzięki nim jestem tutaj" - powiedział Kubica serwisowi Sokolimokiem.tv po ostatnim piątkowym odcinku specjalnym.
Jak informuje blog "Powrót Roberta", naszego kierowcę uratowali członkowie ekipy kieleckich rajdowców "Scyzzor". Dwunastoosobowa grupa szczęśliwie znalazła się akurat w pobliżu miejsca, w którym Kubica wpadł w zaspę. Polskim kibicom z wielkim trudem udało się wydostać Forda Fiestę WRC ze śnieżnej pułapki. Na miejscu byli ponoć jeszcze dwaj Norwegowie, ale tylko robili zdjęcia.
nawet filmiki są na jutube jak targają mu tym autem aż wyjedzie