MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
siema - Nie 09 Lut, 2014
karoluPL napisał/a:
w sumie wcześniej o tym nie wiedziałem ale dzis zauważyłem na tablicy u Rafała Grzesińskiego, bo stara ekipa scyzzora pojechała ogladać rajd Szwecji i jak zwykle musieli coś dodać od siebie do rajdu
"Za drugim razem polscy fani dokonali cudów i tylko dzięki nim jestem tutaj" - powiedział Kubica serwisowi Sokolimokiem.tv po ostatnim piątkowym odcinku specjalnym.
Jak informuje blog "Powrót Roberta", naszego kierowcę uratowali członkowie ekipy kieleckich rajdowców "Scyzzor". Dwunastoosobowa grupa szczęśliwie znalazła się akurat w pobliżu miejsca, w którym Kubica wpadł w zaspę. Polskim kibicom z wielkim trudem udało się wydostać Forda Fiestę WRC ze śnieżnej pułapki. Na miejscu byli ponoć jeszcze dwaj Norwegowie, ale tylko robili zdjęcia.
nawet filmiki są na jutube jak targają mu tym autem aż wyjedzie
Super akcja Brawo 'nasi'
Od razu przypomniała mi się akcja, jak w 2010 wybraliśmy się na pierwszy przejazd odcinka Zalesie na Rajdzie Polski:
W kibicach odzywa się taka cudowna jedność, jak tylko trzeba postawić auto z powrotem na drogę Bonczek - Nie 09 Lut, 2014
karoluPL napisał/a:
w sumie wcześniej o tym nie wiedziałem ale dzis zauważyłem na tablicy u Rafała Grzesińskiego, bo stara ekipa scyzzora pojechała ogladać rajd Szwecji i jak zwykle musieli coś dodać od siebie do rajdu
"Za drugim razem polscy fani dokonali cudów i tylko dzięki nim jestem tutaj" - powiedział Kubica serwisowi Sokolimokiem.tv po ostatnim piątkowym odcinku specjalnym.
Jak informuje blog "Powrót Roberta", naszego kierowcę uratowali członkowie ekipy kieleckich rajdowców "Scyzzor". Dwunastoosobowa grupa szczęśliwie znalazła się akurat w pobliżu miejsca, w którym Kubica wpadł w zaspę. Polskim kibicom z wielkim trudem udało się wydostać Forda Fiestę WRC ze śnieżnej pułapki. Na miejscu byli ponoć jeszcze dwaj Norwegowie, ale tylko robili zdjęcia.
nawet filmiki są na jutube jak targają mu tym autem aż wyjedzie
Kielce was79 - Pią 07 Mar, 2014 hoho rajd meksyku, ciekawe po ilu kilometrach będzie wypad i koniec jazdy
a wogóle m-sport fajnie sponiewierał vovlo na zapoznaniu
anjas - Pią 07 Mar, 2014 Na tym rajdzie wylot z trasy planowany jest na 2 OS. Takie są wymagania sponsorów.Kenet - Pią 07 Mar, 2014 Rozumiem, że team order? anjas - Pią 07 Mar, 2014 Zamieścili reklamę na podwoziu i sam rozumiesz.Kenet - Pią 07 Mar, 2014 Oczywista oczywistość.kamil - Pią 07 Mar, 2014 z 10 lat jeździły te Volva na zapoznaniu i któryś musiał uszkodzić...ehhhalphaOne - Pią 07 Mar, 2014 info z WRC
LIVESTREAM (Poland only!) on www.wrc.com
SS4 LAS MINAS 1 (15,59km)/ Rally México 2014 today 17:00 (Poland time):
1) Select LIVE on www.wrc.com
2) Select LIVESTREAM box
3) Select streamCartoon - Sob 08 Mar, 2014 Dość późno pokazał tą reklamę na podwoziu... Anjas, czy sponsor się tym nie zdenerwował?anjas - Sob 08 Mar, 2014 Probowal wczesniej ale fiesty wrc sa jednak malo wywrotne. To nie jest prosta sprawa sprostac wymaganiom sponsorow.Michał - Sob 08 Mar, 2014 kubica to się nadaje ... do zrywania bawełny w moim sadzie ..
Znowu będziecie wstawiać te pedalskie zdjęcia ?
..
( cartoon przodował , ale lubie go bo tanio meble sprzedaje - dlatego ozjebki nie dostanie )
i andrzeju anjasie - zaczyna mnie wkurwiać to że uzywasz mojego tekstu "kubica się skończył"
Jako prezes "arrinera sp. z o.o - arrinerix -samochody sportowe" powinieneś być poważniejszy ...
dziekuje dowidzeniakaroluPL - Sob 08 Mar, 2014 no znowu wyjebał, w sumie przestaje mnie to dziwić..
ale jak sobie przypomne, to colin mcrae też na początku mało kiedy kończył rajd bez dzwona czy dacha i zawsze szedł pełną dzidą Michał - Sob 08 Mar, 2014 Hehheheh
Do bawelny!!!!!!!
Ps. Tylko Stochwas79 - Sob 08 Mar, 2014 Jestę prorokiem