MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
GeKo - Nie 09 Mar, 2014
Bad-i napisał/a:
Nie mam teraz czasu sprawdzic statystyki, ale boje sie ze Robert juz go przeszedl
Colin miał jeden sezon 14 startów 11 nie ukończonych rajdów 7 dzwonów i chyba 2 wygrane Jeśli dobrze pamiętam to 1999r.Bonczek - Nie 09 Mar, 2014
GeKo napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Nie mam teraz czasu sprawdzic statystyki, ale boje sie ze Robert juz go przeszedl
Colin miał jeden sezon 14 startów 11 nie ukończonych rajdów 7 dzwonów i chyba 2 wygrane Jeśli dobrze pamiętam to 1999r.
To szybko mu grę zrobili karoluPL - Nie 09 Mar, 2014
Cytat:
M-Sport poinformował, że w związku z uszkodzeniem klatki bezpieczeństwa w Fieście Roberta Kubicy, nie będzie możliwe skorzystanie z systemu Rally 2.
czyli jednak nie pojedzie dalej.
pablonas - Nie 09 Mar, 2014
GeKo napisał/a:
Colin miał jeden sezon 14 startów 11 nie ukończonych rajdów 7 dzwonów i chyba 2 wygrane Jeśli dobrze pamiętam to 1999r.
Dziękuję
Ja wiem, że na tym forum jest szydera i to co powiem nie dotyczy nikogo tu konkretnie. Wiem, że wpisy tutaj można z przymrużeniem oka traktować.
Natomiast wkurwia mnie potwornie internetowy hejt na Roberta i jego dzwony w tej chwili.
Jego świetne wyniki z ubiegłego roku chyba pozbawiły ludzi myślenia i zdrowego rozsądku. Jeśli ktoś oczekiwał, że od pierwszego rajdu Robert będzie walczył o top3 z czołówką WRC to sorry ale jest po prostu naiwny i chyba po prostu nie zna się na rajdach.
A już najbardziej mnie wkurwia czytanie Gieruszczaka czy Włocha na FB którzy piszą elaboraty to o sprawności ręki i spóźnionych przez to kontrach, to o głupocie Roberta.
Że na onecie takie bzdury można przeczytać to mnie nie dziwi. Ale na Boga - ci ludzie powinni znać się na rajdach. Żal.
Robert ma zwykłe "incydenty" rajdowe. IMO jego przygody wynikają tylko i wyłącznie z braku doświadczenia i ewentualnie błędów w opisie - wczorajszy dzwon na 13 OSie jest tego ewidentnym przykładem.qbus - Nie 09 Mar, 2014
Cytat:
Włocha na FB którzy piszą elaboraty to o sprawności ręki i spóźnionych przez to kontrach
ehs... on jest niemozliwy... Bad-i - Nie 09 Mar, 2014 To ze jest hejt to fakt, natomiast wiedzy rajdowej Gieruszczakowi Wlochowi bym nie wypominal.
Mysle ze nikt tez nie oczekuje zeby RK przyjezdzal top 3.
Domyslam sie tez ze zaraz bedzie hura optymizm jak na asfalcie pojedzie grubo, ale na ta chwile jego przygody sa na prawde słabe.pablonas - Nie 09 Mar, 2014 Bad-i - Nie 09 Mar, 2014 Przypominam ze po takich wypowiedziach jak jezdzil z Kosciuszko to ludzie plakali ze smiechu. I wcale go tutaj nie krytykuje ale RK tez caly czas mowi ze jedzie ukonczyc i po nauke a nie dojezdza.Mirek - Nie 09 Mar, 2014 Jakoś jestem mocno przekonany, że Ci co teraz najmocniej hejtują, za jakiś czas będą pisać, że zawsze wierzyli w jego talent i zawsze mu kibicowali. Takiego gościa, dającego nam nadzieję na wyniki, nigdy nie mieliśmy i długo znowu mieć nie będziemy pablonas - Nie 09 Mar, 2014
Bad-i napisał/a:
Przypominam ze po takich wypowiedziach jak jezdzil z Kosciuszko to ludzie plakali ze smiechu
Przypomnij mi kiedy Kościuszko jechał w jakimkolwiek rajdzie ze stratą 0,5 sek/km do urzędującego mistrza świata?Bad-i - Nie 09 Mar, 2014
pablonas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Przypominam ze po takich wypowiedziach jak jezdzil z Kosciuszko to ludzie plakali ze smiechu
Przypomnij mi kiedy Kościuszko jechał w jakimkolwiek rajdzie ze stratą 0,5 sek/km do urzędującego mistrza świata?
Nie do konca chodzi mi o tempo tylko o sposob tlumaczenia.
Wystarczy popatrzec na komentarze po rajdzie arlamow, teraz Kasperczyk jest prawie przyszloscia Polskich rajdow a nie tak dawno zamkneli o nim temat na AK.roj - Nie 09 Mar, 2014 ja życzę mu jak największych sukcesów w WRC a przede wszystkim cudu i powrotu do F1.
Ale jeśli chodzi o jego starty to uważam, że powinien się starać póki co dowozić furę do mety i uczyć się choćby oesów.
Czy jestem już hejterem? zajcev_28 - Nie 09 Mar, 2014
Bad-i napisał/a:
pablonas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Przypomnij mi kiedy Kościuszko jechał w jakimkolwiek rajdzie ze stratą 0,5 sek/km do urzędującego mistrza świata?
Nie do konca chodzi mi o tempo tylko o sposob tlumaczenia.
Wystarczy popatrzec na komentarze po rajdzie arlamow, teraz Kasperczyk jest prawie przyszloscia Polskich rajdow a nie tak dawno zamkneli o nim temat na AK.
Dziwię się, że jeszcze nikt nie napisał że spółka skarbu państwa sponsoruje wszystkie jego wypadki i to za pieniądze nas wszystkich RK się rozbija po całym świecie (bo takie teksty leciały gdy jeździł MK)
Tak to już jest, co do Tomka Kasperczyka, to właśnie się zastanawiam gdzie są teraz Ci wszyscy co tak cisnęli przed sezonem GeKo - Nie 09 Mar, 2014 Nic nie umniejszając Kasperczykowi, ale pierwsza 5 zmieściła się w 30sek. a potem 3min. Do nadzieji polskich rajdów to mu jeszcze daleko.
Jest młody, hajs się zgadza, jak mu się nie znudzi rajdowanie to może coś z tego będzie, albo będzie drugi Oleksowicz. Fajnie że jedzie i jedno więcej dobre auto do oglądania.
Kubica za naszą kasę, no nie da się ukryć , ale przynajmniej póki jedzie jest przyzwoicie a nie w ogonie.
Dopiero portugalia może być miarodajna jeśli OSy z zeszłego roku będą się pokrywać.
Osobiście wolę mieć podjar że jedzie z 5-6 czasem i dupnie bo było za szybko niż jak Kościuszko ostatni lub przedostatni w WRC gdzie S2000 i WRC2 depczą mu po piętach ale jest na mecie.qbica - Nie 09 Mar, 2014
GeKo napisał/a:
Osobiście wolę mieć podjar że jedzie z 5-6 czasem i dupnie bo było za szybko niż jak Kościuszko ostatni lub przedostatni w WRC gdzie S2000 i WRC2 depczą mu po piętach ale jest na mecie.