To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - SuperOES.pl

Anonymous - Śro 10 Kwi, 2013

Ofc, że szalu nie ma. Tam się 10 razy więcej stoi niż jeździ ale radocha i tak jest ;)
mi - Śro 10 Kwi, 2013

fuck it, ja się nie jaram. Wolę sobie pojechać bez wielkiego stada, za mniejszą kasę i upalać do upadłego.
(nie zależy mi na rywalizacji, jeżdżę dla przyjemności i trochę dla poprawy umiejętności)

karoluPL - Śro 10 Kwi, 2013

AleX_R53 napisał/a:
Ofc, że szalu nie ma. Tam się 10 razy więcej stoi niż jeździ ale radocha i tak jest

no od zawsze tak było i nie zapowiada się na zmiany.
Jedyne co wyjdzie na plus, to w przeciągu najbliższego czasu otworzą ten leśny. Może nie jeszcze na ten oes, ale na następny- kto wie:>
(tzn wiem kto powinien wiedzieć, ale przez pogodę to wszystko sie przesuwa i trudno to dokładnie określić.. :wall: )

Rasputin - Śro 10 Kwi, 2013

A leci ktoś z forum (Carton, Roj, Kenet...) 4 maja na CA Cup w Kielcowni?
Jakby co u mnie zgłoszenie wysłane i opłacone :faja:
http://www.classicautocup...13/td-kielce-1/

Cartoon - Śro 10 Kwi, 2013

Lecę 1 na Ułęż - 4 nie dam rady ;)
zefir - Śro 10 Kwi, 2013

kurwix na majowke bede w Kielcach jezdzil moze zostane na 4 maja jeszcze :D

jak tam z kibicami jest Raspu? czy mam jako serwis fiesty robic :) ?? :jupi:

Kenet - Śro 10 Kwi, 2013

1ego jadę na Ułęż, 4ego chętnie bym się wybrał na Kielce, ale dość enigmatycznie brzmi to:

Zgłoszono już:
90 aut na zawody
BRAK MIEJSC na trening

:> Dużo tam będzie jazdy? Czy jak na SuperOesie ? Bo jak na SO to ja nie jadę.

Brak miejsc na trening piątkowy. Ale na sobote jeszcze są miejsca. Ja jade tylko w sobotę.
Hmm co do samej jazdy to na CA Cup w Kielcach nie byłem to ciężko mi stwierdzić. Wiem,że na Ułężu nie było źle.
Co do serwisu Fiesty to jak na razie nigdy nie był potrzebny i oby nadal tak zostało :]
Jesteś na zlocie Fiesty w majówkę?
Carton prawdziwe zawody to nie pojeżdżawka. Są emocje jest też fun :jupi:

zefir - Śro 10 Kwi, 2013

Rasputin napisał/a:
Brak miejsc na trening piątkowy. Ale na sobote jeszcze są miejsca. Ja jade tylko w sobotę.
Hmm co do samej jazdy to na CA Cup w Kielcach nie byłem to ciężko mi stwierdzić. Wiem,że na Ułężu nie było źle.
Co do serwisu Fiesty to jak na razie nigdy nie był potrzebny i oby nadal tak zostało :]

Jestem :) )

dlatego mysle czy majowki nie przedluzyc :)

Cartoon - Śro 10 Kwi, 2013

Rasputin napisał/a:

4.05 i tak nie dam rady ;) są już inne plany ;/
Może zaliczę którąś z kolejnych edycji ;)

zefir napisał/a:
Rasputin napisał/a:

Jestem :) )

dlatego mysle czy majowki nie przedluzyc :)

Kurdę sam miałem jechać ale niestety nie dam rady :/

Kenet napisał/a:
Dużo tam będzie jazdy? Czy jak na SuperOesie ? Bo jak na SO to ja nie jadę.

raczej tyle co na SO, może z jedno kółko więcej, ale klimat troche inny, mniejsza napinka niż na superoesie.

na ułenszu o wiele więcej jazdy w porównaniu do każdego so czy ca, ale to nie ma co jednego porównywać do drugiego :]

w ten poniedziałek na torze w kielcach 15.04.2013 jest trening waszkowskiego i gołąbka, cały dzień upalania, 250zł, ja może się przejadę :>

Kenet - Śro 10 Kwi, 2013

Właśnie ja też chętnie na taki trening kiedyś wpadnę, 3-4 przejazdy po 2-3 minuty to jest za mało żeby sobie głowę zawracać.
was79 - Śro 10 Kwi, 2013

karoluPL napisał/a:
w ten poniedziałek na torze w kielcach 15.04.2013 jest trening waszkowskiego i gołąbka, cały dzień upalania, 250zł, ja może się przejadę :>

A gdzie oni te treningi ogłaszają/reklamują, bo może na jakiś późniejszy termin bym wbił

was79, w sumie większość, to idzie pocztą pantoflową, a to na fejsie, a to na jakiś forach evo kiedyś dawali znać.

aktualnie o tym treningu to zobaczyłem u niego na profilu, bo znam typka, ale podejrzewam, że będzie miał udostępnione publicznie.

https://www.facebook.com/...&type=1&theater

Tak czy inaczej polecam, tam można u niego się wyjeżdzić.
Więc tyle jazdy że, dwa razy clio od nich z treningu wróciło z czymś upalonym :lol2: