auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Wto 09 Kwi, 2013
Widze ze na liscie jest 91 załóg, limit to chyba 100. Ma być min 3 przejazdy dla każdego + 1 nie obowiązkowy trening przed.
Znajomy clio 1.6 leci, ja mogę jechać jako drugi kierowca, ale chyba nie pojadę, bo może bedę montował swoje bmw.
Dobra akcja na poczatku
auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
w tym miesiącu jadę.
a ogólnie to praktycznie na każdym superoesie jestem i startuję, chyba, że pogoda jest porażką, to tylko oglądam, bo czasami mi już żal płacić stówkie za 3 okrążenia
Ale każdy kto chce jakiś sensowny czas ugrać, to leci na slicku, więc kończy się to tak, ze w lato nawet cinquecento i seicento są na pełnych slickach ( co widać na filmiku z oesu )
Kamill napisał/a:
Widze ze na liscie jest 91 załóg, limit to chyba 100.
można to olać, część z listy odpadnie, dlatego można przyjechać wcześniej na tor i zapisać się w dzień imprezy, będzie trochę drożej(i wtedy często bywa nawet ponad 100 załóg), ale ja wolę sobie wybrać taką opcje gdzie wstane rano- ciach widzę, ze jednak NIE PADA ŚNIEG i mogę jechać na dobrej oponie, a nie bawić się w 'gwiazdy tańczą na lodzie'
jezdzilem tam jeszcze za czasów M3 super dobra organizacja. fajne proby... jest się z kim "bic". sliki miekkie/srednie rajdowe obowiązkowo.
Byłem raz Lotusem i na pewno wroce.... na odpowienich oponach
buni, Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że Ty to Ty swoim lotusem, ale musisz przyznać, ze wtedy na oesie Twój lotus robił furorę, bo chyba nie widziałem osoby która by się nie obejrzała, bo każdemu się już znudziły lancery i wreszcie było coś nowego
to byl pierwszy raz na Kielcach Lotusem.. przednie opony w ogole nie dzialaly... tylne ledwo cieple były.. wynik nie był zly.. 5ty w generalce z mega zje....m 1wszym przejazdem
buni, Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że Ty to Ty swoim lotusem, ale musisz przyznać, ze wtedy na oesie Twój lotus robił furorę, bo chyba nie widziałem osoby która by się nie obejrzała, bo każdemu się już znudziły lancery i wreszcie było coś nowego
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 10 Kwi, 2013
AleX_R53 napisał/a:
tylko 110pln
Kamill napisał/a:
min 3 przejazdy
szału ni ma...