Techniczne - Zapinki do elementów nadwozia z laminatu
jarek-malopolska - Pon 20 Maj, 2013 Kenet ja bym bral (i bede bral) aero ale ori.. najtaniej w necie widzialem cos za 225zl do tego jakis rabat i mysle ze wiecej niz 200zl nie wyjda. Jebac wyglad/wykonanie ja bardziej boje sie tego co moze sie stac jesli zapinki puszcza przy duzej predkosci.. nie mam na to dowodow niemniej mysle ze kupujac ori aerocatch to ryzyko jest duzo mniejsze niz przy chinczykach.. przynajmniej kiedy przekopywalem google i opinie o aerocatch nie spotkalm sie z zadna opinia o jakim fake.. Wrobel - Pon 20 Maj, 2013 Jaco - Pon 20 Maj, 2013
jarek-malopolska napisał/a:
Jebac wyglad/wykonanie ja bardziej boje sie tego co moze sie stac jesli zapinki puszcza przy duzej predkosci..
aż tak źle nie jest, maska , zawiasy, szyba ale same z siebie to raczej zapinki nie puszczą.qbus - Pon 20 Maj, 2013 Moge zalatwic takie zapinki, prosze o pw ze szczegolami Mucha - Pon 20 Maj, 2013
Ja polecam kupić sobie reno 5 i nie bedzie będzie problemu z otwierająca sie maska podczas jazdy bo otwiera sie jak w maluchu można dorwać egzemplarz w cenie orginalnych zapinek aerocatch GeKo - Pon 20 Maj, 2013 W gratisie rolka blachy 0,5mm i migomat