HH.ORG na Torze - VTS VS. Vectra ( handlowiec - G5 PREMA )
Anonymous - Wto 17 Paź, 2006 pisz maila ale eleganckiego! wiecej tym zalatwisz! ze z bolem i troska o wizerunek firmy i bezpieczenstwo na drogach informujesz ze ostatnio widziales jak jeden z Panstwa pracownikow 'pracowal' na bardzo zle imie Panstwa firmy, przy okazji niszczac jej wlasnosc (samochod) itd itp.
a jak nic nie odpowidza to dorzuc z innego konta jeszcze innego i juz normalnie napisz ze pan w aucie nr.... to kretyn i ze zajezdza ludzia droge bla bla blak-mart - Wto 17 Paź, 2006
Bad-i napisał/a:
co do handlarzy to nie wszyscy - ja tez pracuje jakby w handlu mam szybka fure i bardzo delikatnie zamiatam po drogach
dlatego napisalem "wieszosc z nich" Anonymous - Wto 17 Paź, 2006 michal a skad masz takiego kija? gdzie to sie kupuje bo w sumie takie cos moze sie przydac... albo widzialem tez opcje w stylu mini bejsbola...Michał - Wto 17 Paź, 2006 z pracy. Ja dokladnie mam pale amerykanskiej policji taka z raczka, ciagle ja mam na spocie, przypomnij mi to ci pokaze, lezy sobie kolo recznegoanjas - Wto 17 Paź, 2006 bejsbol to taki dresiarski
ja wożę kij golfowy Bad-i - Wto 17 Paź, 2006 sluchajcie, z tego co wiem to nie mozna wozic w samochodzie zadnej broni
moj kolega smiga z kijem do billarda - ktory rozkreca na specjalne okazjeMichał - Wto 17 Paź, 2006 dowiadywalem sie ze na ta pale nie trzeba pozwolenia
ps
Cytat:
z pracy. Ja dokladnie mam pale amerykanskiej policji taka z raczka, ciagle ja mam na spocie, przypomnij mi to ci pokaze, lezy sobie kolo recznego
hmmm, nie jest dobrze, nie rozumiem tego co sam napisalem. Zaraz to rozgryze ...Michał - Wto 17 Paź, 2006
Cytat:
ja wożę kij golfowy
anjas, na bogato Na TAJGERA PiTT - Wto 17 Paź, 2006
anjas napisał/a:
ale maila im napisz...
swoją drogą myślę, że to jakiś Account Manager, bo zwykli handlowcy nie latają Vectrami
taa to był Underdesk Manager
to może wszyscy napiszemy do tej firmy kilka zdań w różnych odstępach czasowych że widujemy takiego debila w drodze do pracyk-mart - Śro 18 Paź, 2006 paly nie mam w wozie, ale bardzo czesto z dobermannem Samochod zawsze otwarty
Moze powinienem zrobic kartke jak wychodze "zblizenie do samochodu na wlasna odpowiedzialnosc)PiTT - Śro 18 Paź, 2006 taa
słynne naklejki na szybach
"zanim zbijesz, pomyśl o zdrowiu/życiu"Marek23 - Śro 18 Paź, 2006 Swego czasu, kiedy dużo jeździłem do Katowic na uczelnię, miałem parę bójek na skrzyżowaniach, bo mnie kolunio z auta wyciągał... Na szczęście nigdy na jakiegoś mega fighttera nie trafiłem, więc luz. Ludzie są pojebani, już się z 2 lata na naparzałem, aż bym takiemu w ryj dał. Sorry, że się uniosłem.nox - Śro 18 Paź, 2006 w Katowicach jest Hard:Pstrick - Śro 18 Paź, 2006 Ja jeszcze az takich sytuacji nie miałem! Raz tylko gosc wyszedł z auta, ale akurat zielone wskoczyło i tyle mnie widział k-mart - Śro 18 Paź, 2006 jak sie samochodem poruszam to nigdy nie mialem awantur, ale gdy na rowerze naciskalem w pedaly juz trzy razy. Miedzy samochodami w ruchu w miescie sie przemieszczam pelna k.u.rwa, dalej w pedaly a tu nagle woz Cie wyprzedza zajezdza droge i staje ze zapodaje jak jakis hu.j itd... Ale co tam, nie ustapie debilowi ktory nie zrozumie ze w miescie w ruchu ze mna na rowerze nie ma szans I tak mam metalowe podkowy w butach