To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - VTS VS. Vectra ( handlowiec - G5 PREMA )

Anonymous - Wto 17 Paź, 2006

pisz maila ale eleganckiego! wiecej tym zalatwisz! ze z bolem i troska o wizerunek firmy i bezpieczenstwo na drogach informujesz ze ostatnio widziales jak jeden z Panstwa pracownikow 'pracowal' na bardzo zle imie Panstwa firmy, przy okazji niszczac jej wlasnosc (samochod) itd itp.

a jak nic nie odpowidza to dorzuc z innego konta jeszcze innego i juz normalnie napisz ze pan w aucie nr.... to kretyn i ze zajezdza ludzia droge bla bla bla

k-mart - Wto 17 Paź, 2006

Bad-i napisał/a:

co do handlarzy to nie wszyscy - ja tez pracuje jakby w handlu mam szybka fure i bardzo delikatnie zamiatam po drogach :)

dlatego napisalem "wieszosc z nich" :)

Anonymous - Wto 17 Paź, 2006

michal a skad masz takiego kija? gdzie to sie kupuje bo w sumie takie cos moze sie przydac... albo widzialem tez opcje w stylu mini bejsbola...
Michał - Wto 17 Paź, 2006

z pracy. Ja dokladnie mam pale amerykanskiej policji taka z raczka, ciagle ja mam na spocie, przypomnij mi to ci pokaze, lezy sobie kolo recznego
anjas - Wto 17 Paź, 2006

bejsbol to taki dresiarski :)

ja wożę kij golfowy :D

Bad-i - Wto 17 Paź, 2006

sluchajcie, z tego co wiem to nie mozna wozic w samochodzie zadnej broni

moj kolega smiga z kijem do billarda - ktory rozkreca na specjalne okazje

dowiadywalem sie ze na ta pale nie trzeba pozwolenia

ps
Cytat:
z pracy. Ja dokladnie mam pale amerykanskiej policji taka z raczka, ciagle ja mam na spocie, przypomnij mi to ci pokaze, lezy sobie kolo recznego

hmmm, nie jest dobrze, nie rozumiem tego co sam napisalem. Zaraz to rozgryze ...

Cytat:
ja wożę kij golfowy

anjas, na bogato :D Na TAJGERA :D

PiTT - Wto 17 Paź, 2006

anjas napisał/a:
ale maila im napisz... :)

swoją drogą myślę, że to jakiś Account Manager, bo zwykli handlowcy nie latają Vectrami ;)

taa to był Underdesk Manager
to może wszyscy napiszemy do tej firmy kilka zdań w różnych odstępach czasowych że widujemy takiego debila w drodze do pracy

k-mart - Śro 18 Paź, 2006

paly nie mam w wozie, ale bardzo czesto z dobermannem :D Samochod zawsze otwarty :P
Moze powinienem zrobic kartke jak wychodze "zblizenie do samochodu na wlasna odpowiedzialnosc)

PiTT - Śro 18 Paź, 2006

taa
słynne naklejki na szybach
"zanim zbijesz, pomyśl o zdrowiu/życiu"

Marek23 - Śro 18 Paź, 2006

Swego czasu, kiedy dużo jeździłem do Katowic na uczelnię, miałem parę bójek na skrzyżowaniach, bo mnie kolunio z auta wyciągał... Na szczęście nigdy na jakiegoś mega fighttera nie trafiłem, więc luz. Ludzie są pojebani, już się z 2 lata na naparzałem, aż bym takiemu w ryj dał. Sorry, że się uniosłem.
nox - Śro 18 Paź, 2006

w Katowicach jest Hard:P
strick - Śro 18 Paź, 2006

Ja jeszcze az takich sytuacji nie miałem! Raz tylko gosc wyszedł z auta, ale akurat zielone wskoczyło i tyle mnie widział :D
k-mart - Śro 18 Paź, 2006

jak sie samochodem poruszam to nigdy nie mialem awantur, ale gdy na rowerze naciskalem w pedaly juz trzy razy. Miedzy samochodami w ruchu w miescie sie przemieszczam pelna k.u.rwa, dalej w pedaly a tu nagle woz Cie wyprzedza zajezdza droge i staje ze zapodaje jak jakis hu.j itd... Ale co tam, nie ustapie debilowi ktory nie zrozumie ze w miescie w ruchu ze mna na rowerze nie ma szans :D I tak mam metalowe podkowy w butach :P