Loko - Pią 10 Lis, 2006 A to jest generalnie dzien wolny od pracy czy nie? bo ja nigdy nie ogarniam tych świat, które wolne od pracy, a które nie.anjas - Pią 10 Lis, 2006 wolne od pracy.
pechowo wypadło w sobotę, ale i tak zgodnie z kodeksem pracy pracodawca powinien dać za ten dzień inny wolny strick - Pią 10 Lis, 2006
anjas napisał/a:
zgodnie z kodeksem pracy pracodawca powinien dać za ten dzień inny wolny
Ja juz to odrobiłem! Cały zeszły tydzień miałem wolny Loko - Pią 10 Lis, 2006 No i pyta z bułą, jutro nieczynne, w poneidziałek też niewiadomo czy będzie miejsce tragedia strick - Pią 10 Lis, 2006 Ale na urwanej możesz jeździc ale bardzo spokojnie!Loko - Pią 10 Lis, 2006 No ale chciałbym mieć to jak najszybciej zrobione a teraz wydłuży mi się to pewnie dosć sporo w poniedziałek dowiem sie która to poducha, we wtorek ja dostane i moze w środe mi ją zrobia i będe 5 dni z kulawym autem.strick - Pią 10 Lis, 2006 Nauczysz się spokojnej i oszczędnej(może) jazdy grzech - Pią 10 Lis, 2006 a propo poduszek: mam mozliwosc zalozenia jakiejs wersji niby sportowej, nie peugeot sport ale tez podobno lepsze niz seria; dwie (pod komp i akumulator) za okolo 450 pln, pod skrzynie mozna podobno latwo dorobic. Jezdzi ktos na czyms takim ? a jesli macie peugeot sport to duzo cos takiego kosztowalo ? gdzie kupione ?Loko - Pią 10 Lis, 2006 A co z poliuretanowymi poduchami? to już za twardo do normalnej jazdym czy jeszcze ok?
Łukasz, a jak zamontuje jedną N-kową poduche to nie wykończe tym od razu innych i czy wogóle można tylko jedną?
Bartek, masz jakieś namiary gdzie u nas robią takie poduchy?106 - Sob 11 Lis, 2006 nie namiarow nie mam... ale nie wiem wiem czy jak zepniesz to na sztywno
to nie bedzie za bardzo to pospinane.. i czy za duze sily nie beda szly na bude.
... takie moje przemyslenia. utwardzic na pewno mozna... ale bez przesady.
w rajdowce mam sztywno wszystko .. jak auto na wolnych obrotach chodzi
to cala buda sie trzesie + kierownica :D buda jest wzmocniona i mi sie to
podoba ....
tak mi sie przypomnialo - poduszki peugeot sport kiedys w cbc na krolewskiej
gosc sprzedawal - łukasz ma na imie. moze ma to jeszcze musialbys dzwonic...saxorulez - Sob 11 Lis, 2006
Cytat:
Łukasz, a jak zamontuje jedną N-kową poduche to nie wykończe tym od razu innych i czy wogóle można tylko jedną?
Poduszki są w Pug Sporcie dostępne (przez dziwny przypadek mogę to załatwić )
pod lomputer oraz pod akumulator razem kosztują około 240EUR z przesyłką brutto. To wychodzi dosyć rogo.
Jak chcesz cos z nimi robić to polecam - wymienić tylko i wyłącznie tą pod skrzynią na N-kową, dorabianą w PL. Pozostałe nie będą bardziej dostawać ponieważ silnik będzie się mniej ruszał, ale bardziej będziesz odczuwał wibracje na karoserii, jeśli to jest jedyne auto na codzień to ja odradzam.. na ulicę powinny wystarczyć seryjne. Ja miałem taką poduszkę założoną i na plus jest to ze czuć iż silnik jest naprawde stabilny i dzięki temu że sie nie buja jest szybsza reakcja na gaz - jest to minimalna róznica ale wyczuwalna...
na duzy minus jest to iż auto drzy na wolnych obrotach. Mi to przeszkadzało...Loko - Sob 11 Lis, 2006 No to decyzja zapadła, zostają seryjne poduchy Michał - Nie 12 Lis, 2006 Dobra
Mi poduszka poszła jakiś miesiąc temu. Jechałem sobie i nagle JEB i cały samochód dosyć znacząco sie trzęsie. Jak stanąłem to juz w ogóle tragedia . Kiera, buda wszystko waliło. Pojechałem do zaprzyjaźnionego mechanika , otwieramy maske a na lewej podłużnicy OLEJ . poduszka pod komputerem jest olejowa. Następnego dnia do adasia pojechałem , wymiana jakieś 30 min jemu zajęła. Poduszka jest od 1.4D saxo bo podobno troche wytrzymalsza ( tak adas powiedział ) Wykręcenie kompa, podniesienie silnika wykręcenie poduszki, generalnie nie było problemów .strick - Nie 12 Lis, 2006
Michał napisał/a:
Dobra
Mi poduszka poszła jakiś miesiąc temu
Ogłoszenie już nie ma i juz się nie boisz przyznać Michał - Nie 12 Lis, 2006