To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - kolanka aluminiowe i inne nudy do cieniasa

Anonymous - Czw 16 Lis, 2006

Peter napisał/a:
jest na 4 przepustnicach? :553: :553: :553: :553:

w tej chwili na 2, przez chwilę był na 4 ale niestety kolektor ssący zrobiłem na pałę i urzadzenie dawało dupy, teraz robie nowy ssący policzony pod konkretny wałek. człowiek uczy sie na błędach, niedługo znowu wyjedzie na 4 P od cbr 900 rr

Jakarti - Czw 16 Lis, 2006

Jimkowi chodzilo tylko o zachowanie pewnych "standardow" - ma racje. bo jakby kazdy pisal wszedzie cokolwiek chce to powstalby bajzel niekontrolowany, a my jestesmy od tego zeby go kontrolowac :)

po prostu na przyszlosc pisz w temacie slowo - klucz do problemu. wtedy latwiej sie przeglada forum, a jak ktos chce wyszukac sobie czegos i wpisze w szukajke to w ten sposob szybciej mu wyskoczy to czego szukal.

pzdr.

EDIT: dziekuje.

Michał - Czw 16 Lis, 2006

ale on dobrze napisał ziom. Niech to forum zostanie w takiej formie jakiej jest a nie jak SR.
strick - Czw 16 Lis, 2006

Jaka zapomniałeś, że nasza wyszukiwarka nie jest az taka dobra, ona wyszukuje tylko autora :)
Jakarti - Czw 16 Lis, 2006

Cytat:
Niech to forum zostanie w takiej formie jakiej jest a nie jak SR.

nigdy takie nie bedzie bo my tu jestesmy.. a nie SRowcy :D

Cytat:
Jaka zapomniałeś, że nasza wyszukiwarka nie jest az taka dobra, ona wyszukuje tylko autora :)

nie zapomnialem. wierze, ze eM ja kiedys naprawi.

Michał napisał/a:
ale on dobrze napisał ziom. Niech to forum zostanie w takiej formie jakiej jest a nie jak SR.

spoko ja się nie stresuje nic a nic, jak to się mówi "dinda mnie to między pośladami" :D

Loko - Czw 16 Lis, 2006

Michał napisał/a:

Popieram w całej rozciagłości :)

tu nigdy nie bedzie SR bo jak mowi Jakarti nie jestesmy nimi! To ze nie ma u nas jakis regulaminow forum to nieznaczy ze wszyscy robimy co chcemy. Sa niepisane umowne zasady. Przynajmniej zawsze tu byly.

[ Dodano: Czw 16 Lis, 2006 ]
nie mowiac ze wszytkie uwagi jakie ktokolwiek do kogokolwiek ma sa z przymruzeniem oka, nie jako rozkaz tylko tak na luzie na przyszlosc, znajomy do znajomego. A nie ze nie mozna nikomu nic powiedziec bo od razu uznaja to za obraze i atak na wlasna osobe -zaczynaja sie tlumaczenia ze to ze tamto. Wlasnie to by dopiero bylo sr!

Zauwazcie ze akurat ze mimo ze nie bylo takich sytuacji z nazwa tematu to jak sie zdarzyla to od razu podwojnie i np. Dariano tez nazwal jakis swoj temat niekonkretnie (moze po objasnieniu troche bardziej). I jemu tak samo cos tam napisalem co uwazam. ALE, Roznica byla taka ze tam nie bylo jakis napiec tylko Darek to obrocil fajnie w zart i koniec gadki. Po temacie bez zadnych problemow niepotrzebnych

tyle ode mnie. Juz back to L.O.v.E.
buziaki

Michał - Czw 16 Lis, 2006

nic z tego nie zrozumiałem :D ale spoko :d
kochajmy swoje mamy :D

strick - Czw 16 Lis, 2006

Jim nie wiem co napisałeś :)
Ale o ty chodzi aby jakiś nieporozumień nie było i kłótni :)

Michał napisał/a:
nic z tego nie zrozumiałem
strick napisał/a:
nie wiem co napisałeś
nie wiem czyja to wina... czy leci z nami tlumacz? :) peace
Jakarti - Pią 17 Lis, 2006

:)
PiTT - Pią 17 Lis, 2006

Michał napisał/a:
nic z tego nie zrozumiałem :D ale spoko :d
kochajmy swoje mamy :D

aż się prosi żeby napisać "ja twoją kocham... bardzo mocno" ale tego nie napiszę bo nie jestem prostakiem :509: