jak chodzicie tam od święta to różnicy nie widzieliście
buahahaha,
wybacz Panie znawco i stały turbo Kliencie.
smak smakiem - subiektywne ale bułki dostaliśmy wiec widocznie nie jest tak zle
ps. byly bulki , jest impreza!! saxorulez - Wto 27 Kwi, 2010 sprawdzę i ja bo w końcu to ja założyłem ten temat. Kocham to miejsce chociaż ostatnio rzadko tam bywałem... niebawem dam znaćBad-i - Wto 27 Kwi, 2010 Ty lepiej idz do "nowej" Sofii bo warto saxorulez - Wto 27 Kwi, 2010 wyrosłem z sofii, teraz buszuję na odlotach Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010
Jakarti napisał/a:
Marcel napisał/a:
jak chodzicie tam od święta to różnicy nie widzieliście
buahahaha,
wybacz Panie znawco i stały turbo Kliencie.
smak smakiem - subiektywne ale bułki dostaliśmy wiec widocznie nie jest tak zle
ps. byly bulki , jest impreza!!
chłopcze znowu zaczynasz?
napisałem swoje zdanie ty swoje wiec nie zaczynaj durnej polemiki ...Jakarti - Wto 27 Kwi, 2010
Marcel 08 napisał/a:
chłopcze znowu zaczynasz?
napisałem swoje zdanie ty swoje wiec nie zaczynaj durnej polemiki ...
chlopcze to do swojego syna i powaznie Marcel ale nie wiem o co Ci chodzi.
wjechales na nas, ze nie zywimy sie tam codziennie i przez to gówno wiemy.
zaznaczylem tylko ironicznie, ze trosze za duzy akcent polozyles na swoja stała tam obecnosc i tyle wiec sam sie wyluzuj
jak sam widziales, nawet Badi sobie żartował z dziwnego tonu Twojej wypowiedzi wiec to chyba nie ja mam problem Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010 zapewnę nie będę mówił do niego bezosobowo tylko po imieniu jak coś ....
i owszem jadałem tam swojego czasu częściej niż w domu więc mam jakieś pojęcie n/t ich kuchni więc skończmy już tą wymianę ....Jakarti - Wto 27 Kwi, 2010 widocznie nie potrzebujemy 100 wizyt zeby okreslic czy nam smakowało czy nie Anonymous - Wto 27 Kwi, 2010 widzę, że nie potrafisz zamknąc się i nie pisac 100 postów bez sensu .... kubas - Wto 27 Kwi, 2010 PieQt - Śro 28 Kwi, 2010 a ja pójdę tam sam i sprawdzę ... o!saxorulez - Śro 28 Kwi, 2010 może dzisiaj?PieQt - Śro 28 Kwi, 2010 A da radę jutro, tak ok 2pm?Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010