zajebac pedryla!!!!!!!!!!!!!! drogi, niekompetenty i na dodatek leser!!!!!!!!!
jest 2 grabowskich i jeden zajmuje sie elektronika w piasecznie - chodzi mi o tego.BaRtO_206GT - Pią 23 Lut, 2007 tak tak Kubus wiemy wiemy
a nam chodzi o Macka Grabowskiego, tego co ma hamownie Jakarti - Pią 23 Lut, 2007 bo jak widze to nazwisko to az ....M - Pią 23 Lut, 2007
Jakarti napisał/a:
bo jak widze to nazwisko to az ....
Ja nie znam tej historii Jakarti - Pią 23 Lut, 2007 po 1 tygodniu dowiedzialem sie, ze jeszcze nie zajrzal do samochodu
po 2 tygodniach dowiedzialem sie, ze to nie komputer wtrysku tylko rozrzad zle zamontowany (mialem fakture z ASO Fiata)
po 3 tygodniach wyjechalem do UK
po x czasu nie wiem - ojciec z moim kolega zabrali auto od niego nie placac za nic, a wyliczyl jakies 400 czy 500 zlotych za sprawdzenie polozenia walu rozrzadu (mialem fakture z ASO) i jakos sie nie sprzeciwial..
zenada.
frajer straszny, a wydawaloby sie, ze powazny czlowiek, ktory podobno serwisowal jakies rajdowki.. itd..
omijac duzym lukiem, a jak nie to ja pojade i pomoge ominac bo naprawde szkoda czasu.Anonymous - Pią 23 Lut, 2007
eM napisał/a:
Mam jeden dobry kontakt - panowie ładnie uturbili delsola b16a2... tylko fuel managment o jejku jejku!!! - SMT
Dzisiaj Ci podesle numer.
Szykuj 6.5k
6500 to chyba tylko za graty i montaz, a oryginalne tloki to tak do 0,6 daja rade i pozniej sie krusza po pewnym czasie... nie wspomne juz nawet o takich pierdolach jak nowe sprzeglo, wydajniejsza pompa oleju czy szpilki glowicy; bez 10kzl nie podchodz;)
pozdrawiam
Arturdzik - Pią 23 Lut, 2007
ArturVF500 napisał/a:
6500 to chyba tylko za graty i montaz, a oryginalne tloki to tak do 0,6 daja rade i pozniej sie krusza po pewnym czasie... nie wspomne juz nawet o takich motyla noga jak nowe sprzeglo, wydajniejsza pompa oleju czy szpilki glowicy; bez 10kzl nie podchodz;)
Pompa i szpilki? To seryjne sa do bani :547:
Zapytaj grabowskiego ile wezmie za hardware, czyli kolektor wydechowy, orurowanie itp.
Nie pozwol mu robic "strojenia".
Na strojenie uderz do eM'a, zrobi to tak jak byc powinno Vlodarsky - Pią 23 Lut, 2007