Jak wystarczy Ci soft turbo to tym zajmuje sie Maciek Grabowski (tzn w tym sie specjalizuje).. na gotowo z wystrojeniem krzyczy sobie za caly kit do hani 7300zl z tego co pamietam.. Jak sie go pytale o normalne turbo to powiedzial ze cena taka sama bo to co on robi mozna spokojnie podkrecic..
Sporo Haniek smiga z kitem grabowskiego i nie slyszalem negatywnych opinii..
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
no to kup wszystko co potrzeba wpadnij na spota to Dzik Ci to zlozy w pol godziny
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
shorti [Usunięty]
Wysłany: Pią 23 Lut, 2007
pytam sie dlatego bo interesuja mnie wszystkie opinie i nawet wiem ze eM nie dał by nawet posprzatac grabowskiemu w hani dobra ale do rzeczy moj sasiad jezdzi del solem b16a2 ma soft turbo(a za pare dni wyjedzie zakuty) od grabowskiego i nie ma problemow i dal za to 6 tysi (tak mi powiedzial). Mam pytanie powiedzcie mi czy za te cene 6 - 7 tysi jest wszystko wliczajac nawet zegary od turbo? eM powiedz mi jeszce o co chodzi z tym zarzadzaniem paliwem.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 23 Lut, 2007
To tak jak rysowanie rysunku technicznego... mozna rysowć go go rapitografem,ołówkiem...
a w przypadku tego co widzialem bylo to malowanie pędzlem o szerokosci 5cm.
W przypadku rysunku masz bochomazy a przypadku silnika? - nie twierdze ze wybuch, ale napewno niekorzystne warunki dla silnika imho.
Do instalacji nic nie mam bo sie nie znam na instalacji turbo empirycznie.
Zarzadzanie paliwem powinni robic lepsze - sam widzialem silnik prychający paliwem i dymem.