Anonymous - Śro 16 Maj, 2007 Ja mam u siebie zalożone: na przedniej osi tarcze Mintex C-tech+klocki Mintex C-tech, a na tylniej osi tarcze Mintex C-tech+klocki EBC Green. Oba zestwy spisują sie znakomicie. Każdy z nich bardzo pyli i brudzi felgi, no ale coś za coś. Dla dobrego hamowania trzeba je na początku trochę rozgrzać. Jeżeli chcesz coś lepszego niz serie - to polecam je bardzoLoko - Śro 16 Maj, 2007 No tak tylko jakie masz te klocki mintexa, bo nintex c-tech to jest tylko nazwa, a o rodzaju klocka w mintexie mówią takie tam cyferki np m1144 i dopiero jak podasz to, to bedzie wiadomo jakie to klocki masz u siebie. Anonymous - Śro 16 Maj, 2007 1166 CHRZANEK - Śro 16 Maj, 2007 Olej intercars i inne tego typu hurtownie.
Proponuje u bezposredniego importera:
Jest tam Pan co sie nazywa Lech Wójcik Zna sie na rzeczy jak malo kto w PL i doradzi.
Ja ze swojej strony nie polecam Ci ferodo3000 nie dlatego zeby bylo zle, ale: po pierwsze dlatego że sa malo zywotne, po drugie ze naprawde dobrze hamuja wtedy gdy sa rozgrzane (a kto na co dzien jezdzi "z lewą" prócz marka23 ), po trzecie za ta cene kupisz dwa komplety innych klocków
Procz klockow i tarcz proponuje zalac dobry plyn DOT 5 bo niektorzy o tym zapominająnox - Śro 16 Maj, 2007
Cytat:
Nad EBC bym się mocno zastanowił, bo ostatnio mielismy kilka reklamacji jeżeli chodzi o tarcze turbo groove. Narazie reklamacje ustały ale zobaczymy..
Siema zią , tak z ciekawości gdzie pracujesz ?oczywiscie jezeli można spytać nox - Śro 16 Maj, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Olej intercars i inne tego typu hurtownie.
już nie jest bezpośrednim importerem.saxorulez - Śro 16 Maj, 2007
nox napisał/a:
już nie jest bezpośrednim importerem.
to kto teraz jest bezposrednim?CHRZANEK - Śro 16 Maj, 2007 O prosze...
To nawet nie wiedzialem.
No wlaśnie kto teraz jest?nox - Śro 16 Maj, 2007 z gościem jakiś czas temu rozmawiałem bo chciałem od niego kupić większą ilość towaru to odesłał mnie do IC ...CHRZANEK - Śro 16 Maj, 2007 Intercity ???saxorulez - Śro 16 Maj, 2007 IntercoolerAnonymous - Śro 16 Maj, 2007 no co wy...Izba Celna!!! nox - Śro 16 Maj, 2007 http://www.intercars.com.pl/Loko - Śro 16 Maj, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Olej intercars i inne tego typu hurtownie.
Jest tam Pan co sie nazywa Lech Wójcik Zna sie na rzeczy jak malo kto w PL i doradzi.
Ja ze swojej strony nie polecam Ci ferodo3000 nie dlatego zeby bylo zle, ale: po pierwsze dlatego że sa malo zywotne, po drugie ze naprawde dobrze hamuja wtedy gdy sa rozgrzane (a kto na co dzien jezdzi "z lewą" prócz marka23 ), po trzecie za ta cene kupisz dwa komplety innych klocków
Procz klockow i tarcz proponuje zalac dobry plyn DOT 5 bo niektorzy o tym zapominają
Ja mam mieszane uczucia co do tego pana, niby zna sie na rzeczy, ale podejsie ma jakies dziwne. Kiedys probowalem sie z nim skontaktowac to tylko jakies dzieci odbieraly ogolnie parodia. No i z strasznie zamkniety jest na marki, dla niego jest tylko brembo i ferodo i koniec wiec z tym doradzaniem tez tak sobie Anonymous - Śro 16 Maj, 2007 niezle myki