Techniczne - Czy to wejdzie,czy nie będzie za duży...:)
strick - Śro 09 Kwi, 2008
saxorulez napisał/a:
Gotti dobrze gada
To ze jestes adminem, nie zwalnia Cie z patrzenia kto pisze posta saxorulez - Śro 09 Kwi, 2008 przepraszam i jednego i drugiego Pana
chwila nie uwagiGOKART - Śro 09 Kwi, 2008 wybaczam Anonymous - Czw 10 Kwi, 2008 Do sportu t kupiłbym i tak 17.Tamta felga podoba mi sie ze względu na design.Ta OZowa jakoś nie przemawia mi..jutro w każdym badz razie w piatek montuje millteka MoRToN - Czw 10 Kwi, 2008 Walić te OZty. Zakladaj kółka bling-bling będzie lans GOKART - Czw 10 Kwi, 2008
alanos napisał/a:
...jutro w każdym badz razie w piatek montuje millteka
Jak założysz fajnie by było posłuchać jak to gada Może jakiś temacik / słuchowisko w Hyde Parku z nagranymi hothatchowymi dzwiękamiAnonymous - Czw 10 Kwi, 2008 Jak założe to dam info na pewno.Mógłbym zrobic temat o aucie w pimp my ride,ale ktos wymyślił jakieś dostepy GOKART - Czw 10 Kwi, 2008 Takie są zasady. Na początku wydają się dziwne ale na dłuższą metę to się sprawdza a temacik z fonografią hothachowych wydechow by się przydał.Anonymous - Czw 10 Kwi, 2008 a co trza zrobic by miec ten dostęp...jakos nie moge sie dowiedziec...wszyscy jakoś unikaja tego tematu..ciekawe dlaczegoGOKART - Czw 10 Kwi, 2008 Proste - trzeba być aktywnym na forum, udzielać się, pomagać itp Gdzie trzeba trochę wazeliny, chapnąć komu trzeba , tu i tam krem nivea się przyda
Po jakmiś czasie jak widać bedzie że jesteś "aktywny" nadany zostanie Ci status Przyjaciela HotHatch - zielony kolorek. Wtedy masz wieksze prawa, dostęp do Pimpa itpOSKAR - Czw 10 Kwi, 2008 ale najwazniejsze to.......-klekanie do miecza
oczywiscie tylko borakowi Anonymous - Czw 10 Kwi, 2008 ktoś cie molestował w Koszalinie:)ostatni post
http://exoticcars.pl/foru...?t=68&start=300
PIJESZ DO MNIE CZY KOŁO MNIE :d :d :d :d :devil: :devil:
BO TO NIE MOJ FURAK I WOGOLE :d :dGOKART - Czw 10 Kwi, 2008 oooo nie widziałem tych fotek
zresztą... dawno i nieprawda, Miniak wygląda już inaczej Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 A jednk kupiłem i powiem że jest lans:)