moim zdaniem jak GTA to tylko czerwona lub czarnami - Pon 13 Paź, 2008 zakładam, że nie widziałeś białej Michał - Pon 13 Paź, 2008 oj tak, biała poporstu masakruje. I raczej nei biała a perłowa kochanie ... Bart - Pon 13 Paź, 2008 biała/perłowa GTA rządzi, ale dalej nie skręca Michał - Pon 13 Paź, 2008
Kod:
lenny - Pon 13 Paź, 2008 perełka jest piękna!! ale nei byłbym na tyle odważny żeby zakupić GTA...:) mam w firmie jednego amatora ktory śmiga 147GTA.... koszmarnie marudzi na awaryjność. Twierdzi że czas z funu w stosunku do czasu u mechanika : 70:30...Niemy - Pon 13 Paź, 2008 czyli 70 przyjemnosci i 30 u mechaniora- nie jest zle
a biale sa dla metroseksualistow M - Pon 13 Paź, 2008 I SrebrneMick - Pon 13 Paź, 2008
eM napisał/a:
I Srebrne
bujaj sie!! Bartli - Pon 13 Paź, 2008
AndreXSi napisał/a:
Tą z Wrocka w sumie mogę ogarnąć jakoś w tygodniu. Zapodaj tylko jakieś info o aucie, bo znam jedną GTA z wrocka,która ostatnio miała przykry kontakt z ciezarówką, a teraz znowu jezdzi...
Tą z samego Wrocławia to znam. Facet kupił kompletnego wraka 147 GTA i ją odbudował. W międzyczasie miał różne ciekawe problemy. Np. kupił nową skrzynię biegów która miała być 6 biegowa, a okazało się że była 5 biegowa
Co do kolorów które mi pasują to w grę wchodzą czerwony, biała perła i niebieski
Jednak najlepiej jakby była czerwona, bo wszystkie Alfy w rodzinie są w tym kolorze
Dzięki za tak huczny odzew Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 tak po zdjeciach to ta z Wrocławia strasznie straszy w jakim stoi towarzystwie ....
dwa pozostałe modele juz lepiej .... Garwolin blisko wiec moze warto zaczac od tego modelu, bo nauczeni ze dalej niz 50km po auto raczej nie jezdzi Bartli - Pon 13 Paź, 2008 Gdyby nie była bita to bym ją obejrzał szymlorek - Pon 13 Paź, 2008
do tej z Marciszowa to ja mam 35km a koledzy z wro. niemal 100km
moge ją oglądnąć w czwartek, cyknąć kilka fotek żebyś miał pogląd na stan wizualny, mechanicznie tylko będe w doopie bo nie jeździlem nigdy taka GTA wiec nie będe w stanie odniesc sie do seryjnego egzamplarza, moge poogladać zewnatrz i sprawdzić to co oczywiste i widoczne Bartli - Pon 13 Paź, 2008 Był bym wdzięczny
Jednak przejechać się też warto Czy tam nic nie puka w zawieszeniu, czy silnik bangla bez problemu i takie tam Anonymous - Pon 13 Paź, 2008