auto: łorm hecz
silnik:: !@#$
moc: 280km Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 07 Lip, 2008 [k] Alfa 156 GTA
Bardzo chętnie przyjmę to nie skręcające FWD do swojego garażu. Dobrze by było jakby przebieg był mniejszy niż 100k, oraz cena nie przekraczała 50k zł.
auto: łorm hecz
silnik:: !@#$
moc: 280km Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 12 Paź, 2008
Poszukiwania zostały poszerzone o model 147
Może ktoś z forumowiczów jest z okolic Piekar Śląskich i Wrocławia? Bo w tych okolicach stoją dwie 147 GTA, a jedną z nich bym bardzo chętnie przygarnął. Z Warszawy jest spory kawałek drogi, a nie chciałbym wrócić z gołymi rękami Auto ma posłużyć jako baza do mocnego projektu
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Nie 12 Paź, 2008
Bartli jeżeli chodzi o wro to jeszcze nie mam sprecyzowanej sytuacji kiedy dokładnie bede tam w tym tygodniu. Tak więc wstępnie moge zdeklarować pomoc o ile wcześniej koledzy z wro nie będą mieli czasu zeby oglądnąć auto
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 13 Paź, 2008
to kiedy do piekar jedziemy?
Wysłany: Pon 13 Paź, 2008
Tą z Wrocka w sumie mogę ogarnąć jakoś w tygodniu. Zapodaj tylko jakieś info o aucie, bo znam jedną GTA z wrocka,która ostatnio miała przykry kontakt z ciezarówką, a teraz znowu jezdzi...
w garwolinie stala taka grafitowa z pomaranczowa skora, moze by Darek obejrzal ja ...
w Garwolinie jeżeli stoja przy LPG na wjeździe od wawy po lewej stronie to na pewno była "lekko" draśnięta, koleś sprowadza sportowe fury ale właśnie lekko pokiereszowane, czasami można trafić dobrą perełkę
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..