M - Wto 02 Gru, 2008 Tak samo jak nie upalana 18-stka.martin.h - Wto 02 Gru, 2008
eM napisał/a:
Tak samo jak nie upalana 18-stka.
Stf - Wto 02 Gru, 2008
Cytat:
Paowie czy wogóle istnieje coś takiego jak nie upalany STI
eM napisał/a:
:Danjas - Wto 02 Gru, 2008
eM napisał/a:
chodzi o rozmiar felgi, prawda?
Niemy - Wto 02 Gru, 2008
anjas napisał/a:
eM napisał/a:
chodzi o rozmiar felgi, prawda?
nie, rozmiar klucza nasadowego...
a może wsadowego?martin.h - Wto 02 Gru, 2008 Tak wygląda nieupalana 18'tka - >
A tak na poważnie to można znaleźć nieupalane STI, tylko trzeba szukać. Ostatnio mieliśmy w firmie do sprzedania STI, które nigdzie nie startowało, olej był regularnie zmieniany, oryginalne części, zadbany itp. tylko że motor się posypał (wspomniany 2.5 l).Gaydek - Wto 02 Gru, 2008
martin.h napisał/a:
A tak na poważnie to można znaleźć nieupalane STI, tylko trzeba szukać. Ostatnio mieliśmy w firmie do sprzedania STI, które nigdzie nie startowało, olej był regularnie zmieniany, oryginalne części, zadbany itp. tylko że motor się posypał (wspomniany 2.5 l).
Pewnie dlatego, że nie było upalane .qbus - Wto 02 Gru, 2008 Dokładnie... jak na Wiśle woził mnie jakis miejscowy w Subaru 2.5 l to mowil ze na poczatku co chwile działo mu sie cos z silnikiem az nie spotkał magika ktory powiedzial ze to auto trzeba po prostu od czasu do czasu mocno przedmuchac inaczej taki kwiatki sie beda działy... od tamtego czasu jezdzi i jezdzi fydi - Wto 02 Gru, 2008 Fajnie Szkoda, że z saxo tak nie jest pP - Śro 03 Gru, 2008
rasta - Śro 03 Gru, 2008 Ogólne z tego co mówili znajomi jeżdzący subaru to 2.5 to straszny kibel. Kumplowi panew obruciła się po 30 tys. km k-mart - Śro 03 Gru, 2008
rasta napisał/a:
Ogólne z tego co mówili znajomi jeżdzący subaru to 2.5 to straszny kibel. Kumplowi panew obruciła się po 30 tys. km
Ogólne z tego co mówili znajomi jeżdzący fordem 2.0 to straszny kibel. Kumplowi panew obruciła się po 30 tys. kmrasta - Śro 03 Gru, 2008 Debil jesteś, ja pisałem poważnie niestety nie wymysliłem sobie tego.Michał - Śro 03 Gru, 2008
k-mart napisał/a:
rasta napisał/a:
Ogólne z tego co mówili znajomi jeżdzący subaru to 2.5 to straszny kibel. Kumplowi panew obruciła się po 30 tys. km
Ogólne z tego co mówili znajomi jeżdzący fordem 2.0 to straszny kibel. Kumplowi panew obruciła się po 30 tys. km
to kolega kolegi ze stanów.k-mart - Śro 03 Gru, 2008
rasta napisał/a:
Debil jesteś, ja pisałem poważnie niestety nie wymysliłem sobie tego.