Mój przyjaciel dojrzał do STI i szuka. Jeśli ktoś was wie o jakimś fajnym egzemplarzu to proszę o kontakt. Generalnie rocznik 2003-2004(nie ukrywam, ze chodzi o cenę), najlepiej żeby była to seria. Oczywiście auta z przeszłością treningową lub amatorsko-rajdową odpadają.
Bardzo mi zależy by szybko coś dobrego znalazł, ponieważ szczególnie na początku dużo będę tym autem jeździł, a być może dostanę go na jakiś start Oczywiście wyciągnę go na spota na południu, więc pomóżcie obywatele.
70 000, może wiecej, może mniej, to zależy. Sam patrzyłem to dużo jest wydumek dłubanych na maxa, a tego nie chcemy. Szczególnie, że on trochę zardzewiał za kierą i musi sobie wszystko przypomnieć. A ja sie załapię na snieg, wiec 265-280 koni wystarczy...
Właśnie mi napisał, ze jedzie też zoabczyć Evo IX GT 340 '06., no juz sie zaczynam cieszyć,hehe. Więc Loko szukaj wszystkiego. Ja za granicą, więc kontaktuje się z nim droga mailową i stąd ten rozgardiasz...
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 02 Gru, 2008
Marku : Mój szef ma STI 2006 rok.
Auto brało udział w kilku cynamonowych slajdach - to taki track day na torze słomczyn dla samochodów subaru.
Nie modyfikowane (nawet nie było remapu)
Jest założony wydech REMUS (ale jest kompletny oryginał)
Jest jeszcze na GWARANCJI !!!
Kompletne wyposażenie NIGDY NIE DZWONIONE !!!
Regularnie serwisowany.
Jeżeli jest taki brany pod uwagę to mój numer znasz.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Auto brało udział w kilku cynamonowych slajdach - to taki track day na torze słomczyn dla samochodów subaru.
Cyne kojarzę, jest tam trochę luźnego...ale chyba bardziej się rozchodzi o to czy szef mięko wkłada biegi, nie strzela ze sprzęgła i grzeje/schładza samochód.
CHRZANEK napisał/a:
Jeżeli jest taki brany pod uwagę to mój numer znasz.
A może coś PW, ewentualnie Skype. Ja w usa do 18 i nie używam telefonu, bo pójdę z torbami..
To Evo to amerykaniec, więc niska cena nie dziwi.
Jak twój kolega chce kupić STI i startować nim w jakiś imprezach to tylko z silnikiem 2.0 (lub ewentualnie zawczasu zrobić rewizje 2.5 litrówki i powymieniać to co trzeba). Ja jednak jak bym miał kupić coś dla siebie to tylko to -> http://www.autoscout24.pl...id=lojami4okxq3