To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Nowy passat 2.0 TFSI i umarla skrzynia po 2km

Stf - Pon 26 Sty, 2009

oczywiście że mocno bym się wkurwił. nawet nie byłoby mowy o naprawianiu... tylko wymiana całości. chodziło mi o to, żeby tym jednym zdarzeniem nie generalizować o tych skrzyniach - no chyba że okaże się niebawem że vw wypuścił partię bez synchronizatorów czwórki czy cuś ... ;P
M - Pon 26 Sty, 2009

Stefan czym bardziej bedziesz starał się to wyprostować tym bardziej bedziesz maglowany później ^_^'
mi - Pon 26 Sty, 2009

nie jest to przecież pierwszy przypadek opisany na tym forum...
CHRZANEK - Pon 26 Sty, 2009

Nowy passat 2.0 TFSI jest nieciekawy
Anonymous - Pon 26 Sty, 2009

I ma skrzynię z GTR-a
M - Pon 26 Sty, 2009

A gtr z reno
Michał - Pon 26 Sty, 2009

a reno to honda
M - Pon 26 Sty, 2009

a honda jest szybsz niż wygląda
106 - Pon 26 Sty, 2009

ale nie skreca
M - Pon 26 Sty, 2009

skreca jest nieciekawy
Stf - Pon 26 Sty, 2009

no dobra niech wam będzie. skrzynie w passatach padają średnio co 2km po wyjeździe z salonu. czasami wytrzymują do przeglądu ale trzeba wolno jeździć i 4 biegu nie używać.
Kamilbike - Pon 26 Sty, 2009

No wlasnie z 3 na 5 dawalo nawet rade :] Bedzie wymieniona cala skrzynia. Ojciec powiedzial ze nie chce mu sie pieprzyc z probami wywalczenia jakiegos 'odszkodowania' , bo poprostu nie ma na to czasu. Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.
Marek23 - Pon 26 Sty, 2009

Tez mam paska i nigdy jeszcze nie włożyłem 4 biegu, Zawsze właśnie z 3 na 5...
ps - Pon 26 Sty, 2009

Kamilbike napisał/a:
Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.

Hallo? Prof. Dr. Martin Winterkorn ? Hier ist Vater von Kamilbike... :devil:

PieQt - Wto 27 Sty, 2009

Kamilbike napisał/a:
No wlasnie z 3 na 5 dawalo nawet rade :] Bedzie wymieniona cala skrzynia. Ojciec powiedzial ze nie chce mu sie pieprzyc z probami wywalczenia jakiegos 'odszkodowania' , bo poprostu nie ma na to czasu. Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.

to niech da sobie spokój, szkoda czasu na jakikolwiek telefon - Anjas zamykaj