HH.ORG na Torze - Cooper S vs Nowa BMW 530i SMG AC Schnitzer
saxorulez - Pon 01 Maj, 2006 Nik a kiedy ruszasz z modami dalej? Jak poczekasz ejszcze chwile to Cię dogonie Jakarti - Wto 02 Maj, 2006 widzialem niedawno autko Bavaria Motors - czarne bmw - ale NIKA nie bylo
Nik a kiedy ruszasz z modami dalej? Jak poczekasz ejszcze chwile to Cię dogonie
To może poczekam aż mnie dogonisz
Ok 20 Maja.dzik - Czw 04 Maj, 2006 No cholera a chcialem zebys mi 5-tke na tym setupie zmasakrowal
Szkoda ze nie mam czasu na dlubanie saxorulez - Pią 05 Maj, 2006
Nikolas napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Nik a kiedy ruszasz z modami dalej? Jak poczekasz ejszcze chwile to Cię dogonie
To może poczekam aż mnie dogonisz
Ok 20 Maja.
ja od poniedziałku docieram motor.. także może zdąże do 20.. a co zmieniasz?Anonymous - Pon 08 Maj, 2006 moze auto? ostatnio jak sie interesowalem to rozwazana byla slynna 330d
SaxoRulez: To Ty wtedy byles jak sie ustawilismy na sadybie? Pozdr.saxorulez - Pon 08 Maj, 2006
JIMEK napisał/a:
moze auto? ostatnio jak sie interesowalem to rozwazana byla slynna 330d
SaxoRulez: To Ty wtedy byles jak sie ustawilismy na sadybie? Pozdr.
to byłem ja.. Anonymous - Pon 08 Maj, 2006 a to witam i pozdrawiam tymbardziej...
jaktam cos dlubales od tamtego czasu? :619:saxorulez - Wto 09 Maj, 2006 tia.. w tej chwili zrobiłem remont motoru przed sezonem.. wyważyłem dól.. docieram silnik i zakładam wydech.. zobaczymy ile dmuchnie. Nie obraziłbym sie na jakies 150KM i około 165nmAnonymous - Wto 09 Maj, 2006 to ladnie :one: zawsze to jest dobra inwestycja na potem a 150KM to nie bedzie rzeczywiscie bardzo zle :594: pozdr.saxorulez - Wto 09 Maj, 2006 plan jest na 160KM bo to dopiero połowa wydechu Anonymous - Wto 09 Maj, 2006 znam problem zatkanego wydechu z autopsji (tak to sie pisze? )Dalej u mnie wydech jest seria... ale teraz ladnie nawet brzmi....