GeKo - Czw 07 Maj, 2009 czyli rozumiem że średnica de cata masz 63,5 zew 60mm wew? tzw. 2,5"TOXIC - Czw 07 Maj, 2009 co do srednic to sie zgadza. Jedyna uwaga to ze nie mam juz decata jako takiego
To co widac na zdjeciu to koniec kolektora i od razu zaczyna mi sie sekcja srodkowa.
Skoro robili to od podstaw zazyczylem sobie aby zrobili to od poczatku do konca z mozliwie jak najmniejsza liczba laczen, no i zrobili wasq - Wto 12 Maj, 2009 ja teraz mam u siebie od kolektora do konca 2 i 3/4 cala niestety dopiero hamowania za miesiac powie czy nie z mocno odetkany jest TOXIC - Sob 16 Maj, 2009 to ja poprosze info na temat wypadu na rolki chetnie podjade swoim sprawdzic czy poprawki cos daly MoRToN - Sob 16 Maj, 2009 Temat postu: Re: wydech-Clio?
dzik napisał/a:
rabarbar napisał/a:
-jakis przyrostow mocy to sie nie spodziewam.ale czy moze cokolwiek to da.....??
Mialem o tyle pecha ze tlumiki (glosniki) robil Grabowski. Halas byl masakryczny.
To było na dwóch tłumikach ?
Co zrobić z tą zasraną drugą sondą żęby to wszystko działało ?
Czy komorowy ostatni tłumik jest w stanie mocno przytkać ?leon - Sob 16 Maj, 2009 kto na slasku poza mgmotorsport ogarnia wydechy do clio ? moze ktos z Was (niekoniecznie ze slaska) jest w stanie cos mi dobrac ?
Geko (thx once again!) juz mi conieco o tym powiedzial i mysle o ktec z GB lub yozzasport ale chetnie uslysze tez Wasze opinie
dzieki z gory GeKo - Nie 17 Maj, 2009
MoRToN napisał/a:
W stalową kieszeń i podwiesić pod autem. Check się nie zapali. Na kompie w ASO jak się podepniesz błąd wyskoczy, że jest zapisany. Ja na początku miałem wpiętą w decat w takiej odsuniętej rurce, ale i tak wywalało błąd.leon - Wto 19 Maj, 2009 bylem dzis w mgmotrosport i za dwa tlumiki komorowe + decat na rurce (wszystko 2,5'') zycza sobie w okolicach 2400pln - to taka informacja dla potomnychpP - Wto 19 Maj, 2009 tyle samo chcieli w eltecu za wydech do fiesty, a chyba podobna długość..MoRToN - Wto 19 Maj, 2009 eltecowi sie w głowie poprzewracało. Mi za rurke na dolo krzykneli 500 zł a za sam końcowy Pan powiedział "min tyś!".GeKo - Wto 19 Maj, 2009 A co się dziwisz że tak krzyczą, jak Leonowi powiedzieli termin w sierpniu. Na brak klientów nie narzekają, to ceny sobie windują. Za wydech do saxo z katem i jednym tłumikiem chcą 1800 leon - Wto 19 Maj, 2009 mgmotorsport za przesuniecie dolotu z mojego aktualnego miejsca w glab zderzaka - ich rurki ale filtr moj 750 pln im wiecej klientow maja tym wyzsze ceny .... a w uk jak tanio bylo tak jest martin.h - Wto 19 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
A co się dziwisz że tak krzyczą, jak Leonowi powiedzieli termin w sierpniu. Na brak klientów nie narzekają, to ceny sobie windują. Za wydech do saxo z katem i jednym tłumikiem chcą 1800
To chyba akurat nie jest dużo. Peugeot Sport by Scorpion, też z katem i na jednym końcowym tłumiku to koszt ponad 2tyś.
Ja czekam do wakacji, może jeszcze trochę funt spadnie i kupuję Peugeot Sport (Scorpiona) bez kata.
Byłby ktoś chętny, to zrobilibyśmy jakiś zakup grupowy. Na razie jestem ja i kumpel z pracy (kupił w niedzielę białego Rejlaka).dzik - Wto 19 Maj, 2009 Temat postu: Re: wydech-Clio?
MoRToN napisał/a:
To było na dwóch tłumikach ?
Czy komorowy ostatni tłumik jest w stanie mocno przytkać ?
Ostatni komorowy to najwiekszy korek w calym seryjnym wydechu.
Zalozenie seryjnej ostatniej puszki wrocilo moc do serii.
Bez kata mialem blad ale nie wplywalo to na moc.GeKo - Wto 19 Maj, 2009
martin.h napisał/a:
To chyba akurat nie jest dużo.
Wg mnie jest bo jeszcze pod koniec zeszłego roku brał 1500
Jeśli się dobrze orientuje to jesteście trochę związani z MG więc może byś dla chłopaków ze 106ek mógł wynegocjować w MG dobre ceny.
dzik napisał/a:
Ostatni komorowy to najwiekszy korek w calym seryjnym wydechu.
Zalozenie seryjnej ostatniej puszki wrocilo moc do serii.
Bez kata mialem blad ale nie wplywalo to na moc.
Dziku nie rozumiem, to ostatni jest seryjny komorowy czy jak??? bo piszesz że to korek a potem że jak włoży się serię to jest OK