Vlodarsky - Pią 08 Maj, 2009 w normalnej budzie ja bym szukał gotowego s16. Ja to zrobiłem bo w cabrio nie było s16. A jak będziesz szukał to już szukaj wersji 163-167 KM. Będziesz zadowolony uwierz mi k-mart - Pią 08 Maj, 2009 Ja n.p. w moim 106gti od 2miesiecy jezdze na customowym dolocie, skarpeta.
Czuje ten przyrost mocy nie wspominajac o niesamowitym ryku.
Tylko tak nie wystartujesz w WRC, probowalem ale powiedzieli ze na skarpete nie ma jeszcze homologacji.Vlodarsky - Pią 08 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
Ja n.p. w moim 106gti od 2miesiecy jezdze na customowym dolocie, skarpeta.
Czuje ten przyrost mocy nie wspominajac o niesamowitym ryku.
Tylko tak nie wystartujesz w WRC, probowalem ale powiedzieli ze na skarpete nie ma jeszcze homologacji.
Ja wszystkie twoje posty sobie drukuje !!!!! Będe pokazywał swoim dzieciom co się dzieje jak ktoś za dużo ćpa Anonymous - Pią 08 Maj, 2009
Vlodarsky napisał/a:
w normalnej budzie ja bym szukał gotowego s16. Ja to zrobiłem bo w cabrio nie było s16. A jak będziesz szukał to już szukaj wersji 163-167 KM. Będziesz zadowolony uwierz mi
GARULACJE!!!! wierze bo wiem co to znaczy miex 170km
k-mart napisał/a:
Ja n.p. w moim 106gti od 2miesiecy jezdze na customowym dolocie, skarpeta.
JAk to skarpeta ?? k-mart - Pią 08 Maj, 2009 spadam na silke, zaraz cykne fotke GeKo - Pią 08 Maj, 2009 Kej nie cpa... On sie SUPLEMENTUJE Vlodarsky - Pią 08 Maj, 2009 I tak go kocham...mi - Pią 08 Maj, 2009 Ja kocham Janusza!Bart - Pią 08 Maj, 2009 Temat postu: Re: Dolot 306 xsi 8v
Lejek napisał/a:
(...)
nie jestem specem od dolotów, ale paru kumpli ma dolot zrobiony z lejka
tak to wygląda w wersji ze stali szlachetnej:
Anonymous - Pon 18 Maj, 2009 Ok, zaryzykuje dolot ze stozkiem, pokombinuje, mam pomysl jak z dolu zagarnac troche teoretycznie ziemnego powietrza, potrzebowal bym do "projektu" cos termicznego niepalnego do owiniecia calosci ktos ma jakies propozycje ?? GeKo - Pon 18 Maj, 2009 kup tkanninę teflonową lub taśmę teflonową, potem na to ewentualnie folie samoprzylepną taką jaką się stosuje na ekranach cieplnych.Vlodarsky - Wto 19 Maj, 2009 jeśli szukasz miejsca to w lewym nadkolu za halogenem jest trochę miejsca na stożekAnonymous - Czw 21 Maj, 2009
Vlodarsky napisał/a:
jeśli szukasz miejsca to w lewym nadkolu za halogenem jest trochę miejsca na stożek
Dzieki pewnie skorzystam...k-mart - Czw 21 Maj, 2009 dzisiaj zajrzalem od dlugiego czasu pod maske, ogolna kontrola.
biala skarpeta jest teraz czarna.k-mart - Czw 21 Maj, 2009 zrobilem 5000km na skarpecie, czuje jak silnik sie rozkreca.
Idzie niesamowicie i mniej pali.