To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Oczy szeroko otwarte

saxorulez - Pią 02 Cze, 2006

Ci sami udupili mnie na sobieskiego.. skończyło się na 200PLN zamiast 700PLN i bez punktów

potwierdzam ze sa mili :)

Jakarti - Pią 02 Cze, 2006

ej.. najwyzszy mandat w taryfikatorze to 500 zl.. tak mi sie zawsze wydawalo..
anjas - Pią 02 Cze, 2006

500 za jedno przewinienie, ale przewinienia mogą się kumulować - np. 500 za prędkość i 500 za wyprzedzanie na pasach - razem 1000 :570:
strick - Pią 02 Cze, 2006

Mogą być nawet wyższe! + 100 za nie zapięte pasy + 500 za podrójną ciągłą! I tak już masz prawie 2000! Ale jak dasz 200 w łape to odrazu przestają pisać na druczku! To miałeś ładnego fuksa, ze tylko pouczenie dali!

aha... ja to nie wiem..

dostalem niedawno pierwszy w zyciu mandat za... zaklocanie spokoju tzw ciszy nocnej.. i spozywanie alkoholu.. :) kurwa.. najsmieszniejsze jest to , ze bylismy tak zmeczeni po pracy, ze prawie nikt nic mowil.. tylko popijalismy piwko.. Policja jest fajna ale tylko w tv..

Grzesiek VTS - Pią 02 Cze, 2006

to co ja mam powiedziec jak dostalem 300 Euro w belgi mandatu za predkosc po autostradzie :567:
dzik - Pią 02 Cze, 2006
Temat postu: Re: Oczy szeroko otwarte
psvts napisał/a:
Że ewentualnie mogliby poświadczyć, że jechałem z taką i taką prędkością, ale im sie najwyraźniej nie chciało :)

Dupa. Mandat za predkosc wymaga pomiaru urzadzeniem homologowanych.
Sam mam film jak jade za psiakami 160, wiec moge to zglosic i dostana mandat?

ps - Pią 02 Cze, 2006

A nie mogą mieć takiego czegoś co jest w TIRach co rejestruje prędkość przez cały czasi robi wykres. Wtedy w sądzie (jakbym sie pultał) świadczyliby, że w danym momencie jechali równo ze mną?

tachograf.
ps - Pią 02 Cze, 2006

rzeczony pojazd:

Loko - Pią 02 Cze, 2006

MAcie sobie przechlapane tam w Warszawie, dobrze że u nas nie robią takich jaj.
PiTT - Pią 02 Cze, 2006

to jeszcze nic:

"Wiceprezes Nokii Stefan Widomski - Gdyby fińska policja złapała go na przekroczeniu prędkości o 5 km na godzinę, musiałby zapłacić mandat równy cenie dwóch samochodów. Finowie dostosowują kary do majątku obywateli."

dobre.. zawsze uwazalem ze surowe, a co wazniejsze egzekwowane kary to klucz do sukcesu.. szkoda ,ze nie naszego :D
Rudello - Nie 04 Cze, 2006

PiTT, Czyli studenci - bez majatku płaca nic? :D
Anonymous - Nie 04 Cze, 2006

czesc panowie... witam po malej przerwie w zyciorysie... nie zagladalem ani nie pisalem przez jakis czas, sorry bylem b busy :D
szkoda ze nie udalo Wam sie tego uniknac... ja jakbym znal liste to by mnie tez nie lapali wiec ja tu wrzucilem. Uczyc sie a nie pozalujecie... pozdr.