To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] Doloty Racelanda

ŁukaszS3 - Śro 10 Lut, 2010

1. Siema / Saxo
2. arssss/Saxo
3. Grzesiek vts /saxo
4. Tomcat/saxo
5. qbica/106
6. speed555/saxo
7. itr 911/saxo
8. kaco_d/saxo
9. Jaco /106
10. ŁukaszS3/saxo-2 szt

Kurwa widzę że zamówienie poszło :/ No nic będzie jedna sztuka to trudno :/ Ale wczoraj załatwialiśmy VEMS'a i musiałem parę spraw papierkowych załatwić więc zabrakło czasu...

speed555 - Śro 10 Lut, 2010

No to super ze wreszcie to ktoś ogarnął:) a moze jescze zalatwi ktos zakup grupowy na lepsze stożki do tych racelandów bo te seryjne to jakas lipa ponoć:)
Tomcat - Śro 10 Lut, 2010

Myślę że stożki też ogarniemy niebawem, ale najpierw niech doloty przyjdą... Jeszcze rozpórki fajnie by było grupowo zamówić, bo Raceland też na tego troche w ofercie i również w dobrych cenach. Myślcie mocno Panowie i do wiosny każdy będzie miał Saxo S1600 w garażu :P
106 - Śro 10 Lut, 2010

moze VEMSy sobie wszyscy kupimy? :rotfl:
jarek-malopolska - Śro 10 Lut, 2010

106 napisał/a:
moze VEMSy sobie wszyscy kupimy?

:lol2: :lol2:
speed555 napisał/a:
No to super ze wreszcie to ktoś ogarnął:) a moze jescze zalatwi ktos zakup grupowy na lepsze stożki do tych racelandów bo te seryjne to jakas lipa ponoć:)

Jeśli chcecie Greeny to grupowo, a jeśli wkładki ITG to spróbójcie podpytać Łukasza.. :>

ŁukaszS3 - Śro 10 Lut, 2010

jarek-malopolsk napisał/a:
wkładki ITG

Jakie wkładki Jaro? Cały czas piszesz wkładki a to są stożki. Wkładki masz w miejsce seryjnego filtra :crazy:

:P

kaco_d - Śro 10 Lut, 2010

ŁukaszS3 napisał/a:
wkładki ITG

Jakie wkładki Jaro? Cały czas piszesz wkładki a to są stożki. Wkładki masz w miejsce seryjnego filtra :crazy:

nooo właśnie :P

Jaco - Śro 10 Lut, 2010

ŁukaszS3 napisał/a:
wkładki ITG

Bo to są wkładki do Raceleda :] stożek, wkładka wiadomo o co chodzi w tym temacie.

Też jestem za ITG.. :)

speed555 - Śro 10 Lut, 2010

Tomcat napisał/a:
Myślcie mocno Panowie i do wiosny każdy będzie miał Saxo S1600 w garażu :P

Ja dziś zawiozłem do mechanika duży hamulec żeby mi założył więc do S1600 już nie duzo brakuje :rotfl:

Tomcat - Śro 10 Lut, 2010

Byłem dzisiaj zlecić przelew, ale dość późno, więc wyjdzie zapewne jutro. Teraz już czekam tylko na dużą paczkę z napisem Raceland :)
Marek23 - Śro 10 Lut, 2010

Spóźniony :/
jarek-malopolska - Czw 11 Lut, 2010

ŁukaszS3 napisał/a:
Jakie wkładki Jaro? Cały czas piszesz wkładki a to są stożki. Wkładki masz w miejsce seryjnego filtra

heheh nono wiadomo o co chodzi :lol2: to będę pisał w tym temacie od teraz JC 62/60 ;D

Grzesiek VTS - Czw 11 Lut, 2010

hi to teraz może jeszcze rozporki załatwi ?
arssss - Czw 11 Lut, 2010

ooo też byłbym chyba zainteresowany ;d wszystko od ceny zalezy;d
strick - Czw 11 Lut, 2010

arssss, Czytasz tematy dokładnie? Juz jest wszystko zamowione, cena ustalona...