Kurwa widzę że zamówienie poszło No nic będzie jedna sztuka to trudno Ale wczoraj załatwialiśmy VEMS'a i musiałem parę spraw papierkowych załatwić więc zabrakło czasu...speed555 - Śro 10 Lut, 2010 No to super ze wreszcie to ktoś ogarnął:) a moze jescze zalatwi ktos zakup grupowy na lepsze stożki do tych racelandów bo te seryjne to jakas lipa ponoć:)Tomcat - Śro 10 Lut, 2010 Myślę że stożki też ogarniemy niebawem, ale najpierw niech doloty przyjdą... Jeszcze rozpórki fajnie by było grupowo zamówić, bo Raceland też na tego troche w ofercie i również w dobrych cenach. Myślcie mocno Panowie i do wiosny każdy będzie miał Saxo S1600 w garażu 106 - Śro 10 Lut, 2010 moze VEMSy sobie wszyscy kupimy? jarek-malopolska - Śro 10 Lut, 2010
106 napisał/a:
moze VEMSy sobie wszyscy kupimy?
speed555 napisał/a:
No to super ze wreszcie to ktoś ogarnął:) a moze jescze zalatwi ktos zakup grupowy na lepsze stożki do tych racelandów bo te seryjne to jakas lipa ponoć:)
Jeśli chcecie Greeny to grupowo, a jeśli wkładki ITG to spróbójcie podpytać Łukasza.. ŁukaszS3 - Śro 10 Lut, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
wkładki ITG
Jakie wkładki Jaro? Cały czas piszesz wkładki a to są stożki. Wkładki masz w miejsce seryjnego filtra
kaco_d - Śro 10 Lut, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
wkładki ITG
Jakie wkładki Jaro? Cały czas piszesz wkładki a to są stożki. Wkładki masz w miejsce seryjnego filtra
nooo właśnie Jaco - Śro 10 Lut, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
wkładki ITG
Bo to są wkładki do Raceleda stożek, wkładka wiadomo o co chodzi w tym temacie.
Też jestem za ITG.. speed555 - Śro 10 Lut, 2010
Tomcat napisał/a:
Myślcie mocno Panowie i do wiosny każdy będzie miał Saxo S1600 w garażu
Ja dziś zawiozłem do mechanika duży hamulec żeby mi założył więc do S1600 już nie duzo brakuje Tomcat - Śro 10 Lut, 2010 Byłem dzisiaj zlecić przelew, ale dość późno, więc wyjdzie zapewne jutro. Teraz już czekam tylko na dużą paczkę z napisem Raceland Marek23 - Śro 10 Lut, 2010 Spóźniony jarek-malopolska - Czw 11 Lut, 2010
ŁukaszS3 napisał/a:
heheh nono wiadomo o co chodzi to będę pisał w tym temacie od teraz JC 62/60 Grzesiek VTS - Czw 11 Lut, 2010 hi to teraz może jeszcze rozporki załatwi ?arssss - Czw 11 Lut, 2010 ooo też byłbym chyba zainteresowany wszystko od ceny zalezy;dstrick - Czw 11 Lut, 2010 arssss, Czytasz tematy dokładnie? Juz jest wszystko zamowione, cena ustalona...