Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 [Zakup grupowy] Doloty Racelanda
Panowie i Panie !
Ogarnąłem na własną rękę zamówienie na doloty Racelanda i pojawiła się baaardzo dobra opcja. Pewien sklep ma ostatnie sztuki na wyprzedaży i całość z transportem do Polski wyjdzie ok 250 zł za sztukę. Do Saxo są parę zł tańsze, do 106 parę zł droższe. Decydować trzeba się szybko, zanim je wyprzedadzą, bo normalnie cena będzie podobna jak ta którą niedawno płacił jarek-malopolsk, czyli ok 350 pod drzwi. Wszelkie sprawy formalne, przelew, odbiór i rozesłanie po dalej do was ja załatwię, bo szkoda czasu na czekanie na przelewy od wszystkich.
KRÓTKA PIŁKA ! Kto chce i jest tego pewny, niech wpisze się na listę poniżej i zaznaczy czy chce wersję do 106 czy Saxo.
Zamówienie złożone. Poszło to co z listy czyli 7 x Saxo i 2 x 106 plus dodatkowo jeden do Saxo, więc jeśli ŁukaszS3 się zdecyduje to będzie, a jak nie to myślę, że ktoś inny prędzej czy później weźmie.
Udało się załatwić tą samą cenę dla wersji do 106, więc wszyscy płacą za sztukę, na okrągło 250 zł.
Jutro puszczam przelew, będę od razu wiedział czy przelew zagraniczny mnie coś kosztuje. Matka pracuje w banku, więc może uda się za free, a jak nie to myślę że jakieś symboliczne parę zł na osobę więcej.