to je ten kultowy speeedline który na którym latał ragnotti... i jest obiektem westchnień posiadaczy renówków.
sl 434 do pugów są lepsze fydi - Czw 25 Lut, 2010
Mick napisał/a:
Panowie, Fydi może powiedzieć coś na temat 16' w Saxo
Poprzedni właściciel jego byłego saxolota miał właśnie 16' i było bardzo dobrze, nie tarło i super saxo skręcało
To prawda. właściwie to bardzo krótko na nich jeździłem. obcierał minimalnie przód przy maksymalnym skręcie, a tył na jakiś dziurach, ale też minimalnie( tył obniżony o jeden ząbek był). Raczej wolno na nich jeździłem, nie upalałem (nowe auto i pora zimowa bez śniegu ) Lans nieziemski. "Dziewczyny miały jogurt między nogami"
tak to wyglądało
martin.h - Czw 25 Lut, 2010 fydi, miałeś piasty na 8 śrub ?
A wracając do Speedline'a Comp 2 coraz bardziej się do niego przekonuję
GeKo - Czw 25 Lut, 2010 Bad-i, Jaka cena za te speedliny for me i jaka jej szerokość moze byc PWGreg - Pią 26 Lut, 2010 Ah. Takiego speedline'a to bym przygarnął Ale w 16" jarek-malopolska - Pią 26 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
A wracając do Speedline'a Comp 2 coraz bardziej się do niego przekonuję
MISTRZ !!!! k-mart - Pią 26 Lut, 2010 strona producenta:
Speedline competitionBart - Pią 26 Lut, 2010 ustawiam jako stronę startową!Bad-i - Pią 26 Lut, 2010
GeKo napisał/a:
Bad-i, Jaka cena za te speedliny for me i jaka jej szerokość moze byc PW
jezeli dobrze pamietam to 6.5 x 15, ET 35 i pierscien 60,1 byla to typowa felga pod clio. Sprawdze na fakturze to ci dam znacjarek-malopolska - Wto 09 Mar, 2010 Czy ktoś z forum ma jakieś znajomości, dojścia do tańszego zakupu felg ATS ??martin.h - Wto 09 Mar, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
Czy ktoś z forum ma jakieś znajomości, dojścia do tańszego zakupu felg ATS ??
A mają coś ciekawego do 106/Saxo ?Janusz - Wto 09 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
jarek-malopolsk napisał/a:
Czy ktoś z forum ma jakieś znajomości, dojścia do tańszego zakupu felg ATS ??
A mają coś ciekawego do 106/Saxo ?
yyy moze tak np ATS DTC bo robią je też z ET 15jarek-malopolska - Wto 09 Mar, 2010 dokładnie jak napisał Janusz, chodzi mi o ATS DTC 15/7" 15ET
http://www.felgi.pl/felga...i_ats_dtc.htmlxŁukaszS3 - Wto 09 Mar, 2010 Janusz takie felgi ma na sprzedaż mamlasie jarek-malopolska - Wto 09 Mar, 2010 No tak, tylko ET takie mało zachęcające.. ;( a ja niestety dystansów /niet/