Tak jak w temacie, przygarnę felgi speedline do Saxo 15", ew zamienie się z kimś kto ma takie (lub gdzieś się natknie i kupi na handel ) swoimi OZ białymi
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Czw 25 Lut, 2010
no właśnie dziś poszły, ktoś w Krakowie kupił, minimalnie się spóźniłem
Karwa od mniej/więcej tygodnia dzień w dzień badałem allegro, hoge i nasze ogłoszenia sprawdzając speedliny czy jakieś się nie pojawiły i tylko jeden dzień nie sprawdziłem wtedy akurat jak się pojawiły dzwonię dziś z rana do ludka a on mówi, że jego znajomy je wział do Krk bo jest kupiec, ale jak nie weźmie to można podjechać i brać, ubrałem się, kase przygotowałem, wyjeżdzam z garażu a ludek dzwoni, że właśnie poszły... przezyć ich nie moge.. I tak sobie myśle, pewnie ty wziołeś bo z nimi kombinowałeś zeby wymienić sparco ale widze, że akurat cos na forum napisałeś więc myśle: "nie ty"
p106rallye [Usunięty]
Na club106 ktoś(chyba jakiś znajomek pita ) ,sprzedaje całkiem fajne białe team dynamicsy
hmm własnie urzekły mnie speedline...
ewentualnie myślałem jeszcze o ultraleggera z OZ lub DTC z ATS-a takimi jak Jannusz sprzedaje....
Kurde jak kupiłem saxo to powiedziałem sobie, że jak wrzuce białego OZ to juz będzie do końca, bo białe superturismo nie ma na co zamienić, a teraz myśle ze można by na coś jednak W sumie szkoda mi troche moich bo są igły więc szukam czegoś tez w konkretnym stanie...
kurcze, to juz by chyba było lepiej rozmiar mniej od 15" niż rozmiar więcej...
Na takim kole mogło by juz saxo nie skręca (bez wycięcia nadkoli) nie mówiąc o przyspieszaniu..
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
16 nie bardzo do saxo chyba że masz dużo koniuf... Moje poprzednie saxo miało dobrze ponad 130km z wydechem seryjnym nowy właściciel hamował i wyszło 133 km a ja miałem bardzo ładnie zrobiony przelot bez kata. I jak zmieniałem z zimówki 14 na letnie 15 cali to przez chwilę była trochę załamka ze idzie znacznie gorzej. Teraz do nowego przy tych modach też 15" to jest wszystko co chcę włożyć
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
to je ten kultowy speeedline który na którym latał ragnotti... i jest obiektem westchnień posiadaczy renówków.
p106rallye [Usunięty]
Panowie ,ale 16" z oponą 195/40 ma mniejszą srednicę niż 195/45 w 15" . Przeciw takiemu rozwiązaniu ,przemawia jedynie opona typu "naleśnik", na której w PL to raczej słabo się jeździ.