takiego mattsa tylko w innym kolorze (czarno-pomarańczowy) kupiłem dzieciakowi na komunie miesi±c temu - chłopak użytkuje i jest bardzo zadowolony także mogę polecić wykonany okej.. bardzo lekki dla dziecka komunijnego w sam raz a i cena nie jest zaporowa strick - ¦ro 12 Maj, 2010 http://sportxxl.pl/produkty/162/rowery/
Jak Ci sie cos u nich spodoba, to załatwie jakiegos rabata.k-mart - ¦ro 12 Maj, 2010
strick napisał/a:
Jak Ci sie cos u nich spodoba, to załatwie jakiegos rabata.
jaka fura jezdzi wlasciciel?
Anonymous - ¦ro 12 Maj, 2010 Strick robił za modela u nich 15 lat temu
strick - ¦ro 12 Maj, 2010
k-mart napisał/a:
strick napisał/a:
Jak Ci sie cos u nich spodoba, to załatwie jakiegos rabata.
Jaki¶ czas temu jezdził jakim¶ Jaguarem i Landkiem Discovery k-mart - ¦ro 12 Maj, 2010 No prosze
Jak taki discovery sie sprawuje?
Psulo sie cos? Ile to w ogole pali?Anonymous - ¦ro 12 Maj, 2010 k-mart, znowu się nie zawiodłem, idealnie umiesz poci±gn±ć kulturalny tematstrick - ¦ro 12 Maj, 2010 Nie wiem, dawno z nim nie rozmawiałem Bart - Czw 13 Maj, 2010
strick napisał/a:
k-mart napisał/a:
Jaki¶ czas temu jezdził jakim¶ Jaguarem i Landkiem Discovery
k-mart - Czw 13 Maj, 2010 a Ty masz jakis problem?
Bart - Pi± 14 Maj, 2010 nie mam gdzie mieszkać, jeżdżę różowym cinquecento strick - Pi± 14 Maj, 2010 ale za to to SX, on ma inne zderzaki ... Bart - Pi± 14 Maj, 2010 ziom, nie prowokuj mnie do robienia na forum wykładu na temat różnic pomiędzy różnymi wersjami cc strick - Pi± 14 Maj, 2010 dawaj, na żywca każdy z nas juz troche tego słyszał