Był temat Anjasa o kompie na komunię to teraz mój mały(myślę że bardzo aktualny) problem muszę kupić rower za około 1000zł, myślałem o rozmiarze ramy 15-16cali i koła 26 cali, może ma ktoś jakieś kontakty i rabaty
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 11 Maj, 2010
Mikan, proponuje zrobić marketing bezposredni i podpytac małego co w tej chwili jest fajne wsrod rowerow, co miec jest fajnie a co jest wsiowe. Nasza wizja świata fajnych rzeczy różni się mocno od wizji dzieciaków.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 12 Maj, 2010
martin.h napisał/a:
Przy tej cenie tak, ale już hydrauliczny Avid, Hayes czy Magura hamuje wybornie, a w błocie jest niezastąpiony
może być i Accent, byle hydrauliczny nie mechaniczny. Tym nie mniej za tą kasę lepszy fał niż tarcza. I już.
eM napisał/a:
Mikan, proponuje zrobić marketing bezposredni (...) Nasza wizja świata fajnych rzeczy różni się mocno od wizji dzieciaków.
ewentualnie można spytać Januszka albo Rekina, też powinni czuć klimat