Yarko - Pon 02 Sie, 2010 które w końcu zamawiasz ?Marek23 - Pon 02 Sie, 2010 COD. RD 173
12/58 inaczej 4.83
V-max gdzieś około 200, idealne Yarko - Pon 02 Sie, 2010 do tego przydałaby się dłuższa jedynka (na ulicę), bo przy 4.83 stanie się ona w zasadzie bezużyteczna, ale jak fura tylko do upalania to można to przeboleć, przy takim głównym dwójka będzie się napędzała błyskawicznie, nawet po jakiś ciasnych nawrotach, ehh.... dasz się karnać ? Marek23 - Pon 02 Sie, 2010 Według kalkulatora dwójka kończy sie przy 90 km/h, trójka coś około 120, czwórka ponad 150. Chodzi o to,żeby zawsze miec moc na wyjściach, a przy tym nie miec vmax 160 jak niektóre profi ośki, bo przy tej prędkosci dopiero zaczyna sie robic fajnie na oesie.
W Rybniku koło domu mam mini odcinek,zapraszam na test drive.GeKo - Pon 02 Sie, 2010 Marek23, A co ze szperunkiem?Marek23 - Wto 03 Sie, 2010
Cytat:
Marek23, A co ze szperunkiem?
Nie mam kasy. Tak naprawdę robiąc mały biznes plan na starty w tym roku na przełożenie też chyba nie starczy,niestety. Gdyby nie taaaak długie biegi,uważam,że takim clio można spokjnie walczyc z type r,itd...Anonymous - Pon 09 Sie, 2010 U mnie w ph2 prawdopodobnie rozleciało się główne... Chcę przy okazji zrobić coś krótszego...
14/59?
14/63 to chyba dużo rzadziej spotykane...
http://spreadsheets.googl...AxcEV4SkE&gid=1GeKo - Pon 09 Sie, 2010 agentczor, chcesz krótsze do skręcania czy do jazdy na wprost. Jak do skręcania to warto, jak do jazdy na wprost nie odczujesz korzyści.Anonymous - Wto 10 Sie, 2010 Zepsułem skrzynie Mechanik do dziś twierdził że to niemożliwe
Uploaded with ImageShack.usAnonymous - Śro 11 Sie, 2010
agentczor napisał/a:
to niemożliwe
W renault to słowo w odniesieniu do awarii nie istniejedzik - Śro 11 Sie, 2010
agentczor napisał/a:
U mnie w ph2 prawdopodobnie rozleciało się główne... Chcę przy okazji zrobić coś krótszego...
A ja swoje rozwalilem dzisiaj GeKo - Śro 11 Sie, 2010 agentczor, A mówiłem zmieniaj wolniej biegi , ale synchro żyją?dzik - Śro 11 Sie, 2010 z tego co pamietam phII w odroznieniu od phI mialo miec trwale roznicowkiAnonymous - Nie 15 Sie, 2010 Synchro były w sumie w dobrym stanie...
W sobote chyba znów zrzucam skrzynie bo trzeba jej zrobić napęd prędkosciomierza... W jc5 130 nie ma ślimaka...
Ale dyfer faktycznie seryjnie skręcany Nath - Wto 21 Wrz, 2010 Hm.. nie ma innej alternatywy niz przelozenia ze strony podanej w 1 poscie?
Moze ktos robi w serwisie Renault i ma dostep do jakis danych skrzyn biegow montowanych w innych modelach, bo gdzies na pewno musi siedziec krotsze przelozenie, moze w jakims kangu albo megance - w jakiejs slabej benzynie?