misiek86electro - Wto 02 Lis, 2010 Spróbuje ogarnąć. Grzesia mam na miejscu jak coś. Ale jak by nie miał a ja nie podołam to chętnie Grzesiek VTS - Wto 02 Lis, 2010 Pewnie, wiec jak cos to PRV i juz ...misiek86electro - Wto 02 Lis, 2010 Wszystkim dziekuje bardzo. Problem byłw elektomagnesie niestety nie da sie go naprawić jedynie wymiana Grzesiek PeWu poomuki rozdanejarek-malopolska - Śro 03 Lis, 2010 Mozna zamykać ? misiek86electro - Śro 03 Lis, 2010 Jeśli trzeba Jakarti - Wto 09 Lis, 2010 nawet ciekawy temat. poczytalem sobie przy kawce Ryba - Wto 09 Lis, 2010
anjas napisał/a:
Kurcze, przeczytałem temat: "Sex - problem z odpaleniem..." i myślałem, że Ryba powrócił...
Spokojnie Panie Anjasie, powrót będzie w wielkim sytlu, czekam tylko na chwilową absencję admina M.
Żeby nie robić offtopa, to miałem podobny problem ale tylko na starym akumulatorze, teraz kupiłem nowy i są dwie opcje:
1. Będzie działało
2. Coś co jest zyebane u mnie w samochodzie znowu spierdzieli aku i ten się rozładuje. Wtedy będzie trzeba szukać winowajcy na nowo.