Jacek - Pią 07 Sty, 2011 w bytomiu ogarniesz temat w każdym moto serwisie...jak by coMick - Pią 07 Sty, 2011 Budzik, skoro mamy temat klasyków, to może pokazał byś swojego 126 p z 86' budzik - Pią 07 Sty, 2011
Mick napisał/a:
Budzik, skoro mamy temat klasyków, to może pokazał byś swojego 126 p z 86'
Jak ktoś chce poglądać to z wielką checią, wogóle przedstawie swoją całą historie z 126p, bo juz mój 3 egz KarQ - Pią 07 Sty, 2011 dajeszAnonymous - Pią 07 Sty, 2011 Dawaj Pimpa do dupowozów !Niemy - Pią 07 Sty, 2011 Budzik, bardzo chętnie zobaczymy ps - Sob 29 Sty, 2011 przegladalem sobie dzis oferty W123 w kupecie
nie ma czasu na forum, czy przeoczylem jakies forumowe rozstanie?k-mart - Czw 03 Lut, 2011 PS, czy planujesz nabycie jakiegos old/-youngtimera?Greg - Czw 03 Lut, 2011
nie ma czasu na forum, czy przeoczylem jakies forumowe rozstanie?
Mój znajomy w W-wie ma taką, odrestaurował na laleczkę - pięknie teraz wygląda. Full oryginał, taka się sztuka trafiła, że ma cały segregator kwitów, kwitków, rachunków i dokumentów nawet z fabryki. No miód. ps - Czw 03 Lut, 2011
k-mart napisał/a:
PS, czy planujesz nabycie jakiegos old/-youngtimera?
nieeee, tak sobie lubie czasem ogladnacMichał - Czw 03 Lut, 2011 ja swoj skuter oddałem do renowacji i mechanicznej i blacharskiej "plasticzanej"
zobaczymy co z tego wyjdzie, az sie boje tam pojechać ... lolMick - Pią 04 Lut, 2011
Michał napisał/a:
ja swoj skuter oddałem do renowacji i mechanicznej i blacharskiej "plasticzanej"
zobaczymy co z tego wyjdzie, az sie boje tam pojechać ... lol
po kiego skoro był nie mal idealny?Michał - Sob 05 Lut, 2011 ta , idealny
na fotach i z daleka tak, a z bliska to rozpacz byłaantoś - Sob 05 Lut, 2011 Tutaj jest ciekawy odcinek o Stagu. Inne też so ciekawe.