To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
 
forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [R] GAR

Bonczek - Śro 09 Mar, 2011

Ja z moją ex w Polce trafiłem na okruchy na stole i prawie 20 minut oczekiwania na "zwykłego nosiciela talerzy" ;) a byliśmy wieczorem, gdzie było prawie pusto.
PiTT - Śro 09 Mar, 2011

hehehehe
przeczuwałem komentarze jak już pojawiła się AJ WAJ WYPASIONA MEGA BURŻUJSKA MAGDALENA GESSLER :rotfl:
jesteś bananowym koniem :lol2:
kto normalny chodzi do knajpy gdzie są stoliki :crazy:
trzeba było opi@rdolić zapieksa pod pałacem i doprawić kebsem spod bajki wtedy byś miał szacun na forumie a szczególnie w moich oczach ;D

bajdewej, piccernia (bo tak się po polsku wymawia) koło Marcela mocno się zepsuła, byliśmy tam jakiś czas temu i szczerze mówiąc placek nie różnił się wiele od Martinowego Rysztorante, piona ziom :jupi: chociaż przepłaciłeś bo najlepsze są te najtańsze z Biedronki, na wagę a czasami i groszek może się przytrafić :devil:

Greg - Śro 09 Mar, 2011

Haha, Kuba, mistrz temat i mistrz puenta. :D
W sam raz dla mnie i w sam raz na to, o czym ostatnio rozmawialiśmy w knajpie - gdyby mi się coś takiego stało, to zje*ałbym tą burą s*kę Gessler na czym świat stoi. Pie*rzona hipokryzja - ludzi w TV uczy a w jej grajdole syf i wstyd bije.

Dajcie spokój...

k-mart - Czw 10 Mar, 2011

Bedac w zime dosys dlugo w PL, widzialem max. 3x program magdy gessler czy jak tam sie nazywa.
Jej wypowiedzi bardzo kojarzyly mi sie z dzialem technicznym naszego forum.
To byl post powazny dla odmiany :)

Stacho - Czw 10 Mar, 2011

Janusz napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
napiwek wliczony automatycznie w rachunek.


wlasnie, jak to jest. Powinno być czy nie ?


na piwek to napiwek, sam powinienem zdecydować czy obsługa faktycznie powinna go dostać :)


Włosi u siebie w restauracjach automatyczni doliczają sobie "koperte"

206 Gti - Czw 10 Mar, 2011

Sam bardzo lubie knajpy - za bardzo:

Polecem:

1. San Antonio - ul. Senatorska
2. Qchnia Artystyczna - Marta Gessler
3. Troche co innego - Sakana sushi bar -
4. Restauracja Otto - super pizza
5. U kucharzy - ale to bardziej jako lunch - polecam tatara
6. Mandala - pieczony łosoś - super

Kuba,

O magdzie Gessler pogadamy na żywo.

Bart - Czw 10 Mar, 2011

206 Gti napisał/a:

O magdzie Gessler pogadamy na żywo.


pisz tutaj, lubię brudy ;D

anjas - Czw 10 Mar, 2011

Bart napisał/a:
pisz tutaj, lubię brudy ;D


+1 :D

M - Czw 10 Mar, 2011

Adam to twoja Ciocia?
W takim razie współczuję wujka :D :D :D

saxorulez - Czw 10 Mar, 2011

Widze że co drugi to znawca branży - gratuluję

Makłowicz, Gessler (jedna druga i trzeci) to przy Was małe miki, Adam zabierz mnie ze sobą na kulinarną podróż po Warszawie - pozwól mi odkryć smaki i opowiedz o Magdzie

Bad-i - Czw 10 Mar, 2011

saxorulez napisał/a:
Widze że co drugi to znawca branży - gratuluję


:rotfl:

Vlodarsky - Czw 10 Mar, 2011

Ju Ken Dens, Taniec z pryszczami, Kuchenne rewolucje, Zakup kontrolowany - ekspertem się nie rodzimy :) ekspertami się stajemy dzięki fachowym ocenom wyspecjalizowanych znawców w TV :)
Jakarti - Czw 10 Mar, 2011

Cytat:
przeczuwałem komentarze jak już pojawiła się AJ WAJ WYPASIONA MEGA BURŻUJSKA MAGDALENA GESSLER :rotfl:


w większości przypadków to normalne restauracje właśnie :)

martin.h - Czw 10 Mar, 2011

saxorulez napisał/a:
Widze że co drugi to znawca branży - gratuluję

Makłowicz, Gessler (jedna druga i trzeci) to przy Was małe miki, Adam zabierz mnie ze sobą na kulinarną podróż po Warszawie - pozwól mi odkryć smaki i opowiedz o Magdzie


Akurat Makłowicz to człowiek, który w świetny sposób potrafi przekazywać przepisy kulinarne. Nie wrzucałbym go do jednego worka z Panią Gessler, która na antenie się wymądrza, a sama nie potrafi zapanować nad czystością.

k-mart - Czw 10 Mar, 2011

Ja to sie powaznie zastanawiam czy ona w ogole jest w stanie ugotowac parowki.


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group