Bonczek - Śro 09 Mar, 2011 Ja z moją ex w Polce trafiłem na okruchy na stole i prawie 20 minut oczekiwania na "zwykłego nosiciela talerzy" a byliśmy wieczorem, gdzie było prawie pusto.PiTT - Śro 09 Mar, 2011 hehehehe
przeczuwałem komentarze jak już pojawiła się AJ WAJ WYPASIONA MEGA BURŻUJSKA MAGDALENA GESSLER
jesteś bananowym koniem
kto normalny chodzi do knajpy gdzie są stoliki
trzeba było opi@rdolić zapieksa pod pałacem i doprawić kebsem spod bajki wtedy byś miał szacun na forumie a szczególnie w moich oczach
bajdewej, piccernia (bo tak się po polsku wymawia) koło Marcela mocno się zepsuła, byliśmy tam jakiś czas temu i szczerze mówiąc placek nie różnił się wiele od Martinowego Rysztorante, piona ziom chociaż przepłaciłeś bo najlepsze są te najtańsze z Biedronki, na wagę a czasami i groszek może się przytrafić Greg - Śro 09 Mar, 2011 Haha, Kuba, mistrz temat i mistrz puenta.
W sam raz dla mnie i w sam raz na to, o czym ostatnio rozmawialiśmy w knajpie - gdyby mi się coś takiego stało, to zje*ałbym tą burą s*kę Gessler na czym świat stoi. Pie*rzona hipokryzja - ludzi w TV uczy a w jej grajdole syf i wstyd bije.
Dajcie spokój...k-mart - Czw 10 Mar, 2011 Bedac w zime dosys dlugo w PL, widzialem max. 3x program magdy gessler czy jak tam sie nazywa.
Jej wypowiedzi bardzo kojarzyly mi sie z dzialem technicznym naszego forum.
To byl post powazny dla odmiany Stacho - Czw 10 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
Michał napisał/a:
Cytat:
napiwek wliczony automatycznie w rachunek.
wlasnie, jak to jest. Powinno być czy nie ?
na piwek to napiwek, sam powinienem zdecydować czy obsługa faktycznie powinna go dostać
Włosi u siebie w restauracjach automatyczni doliczają sobie "koperte"206 Gti - Czw 10 Mar, 2011 Sam bardzo lubie knajpy - za bardzo:
Polecem:
1. San Antonio - ul. Senatorska
2. Qchnia Artystyczna - Marta Gessler
3. Troche co innego - Sakana sushi bar -
4. Restauracja Otto - super pizza
5. U kucharzy - ale to bardziej jako lunch - polecam tatara
6. Mandala - pieczony łosoś - super
Kuba,
O magdzie Gessler pogadamy na żywo.Bart - Czw 10 Mar, 2011
206 Gti napisał/a:
O magdzie Gessler pogadamy na żywo.
pisz tutaj, lubię brudy anjas - Czw 10 Mar, 2011
Bart napisał/a:
pisz tutaj, lubię brudy
+1 M - Czw 10 Mar, 2011 Adam to twoja Ciocia?
W takim razie współczuję wujka saxorulez - Czw 10 Mar, 2011 Widze że co drugi to znawca branży - gratuluję
Makłowicz, Gessler (jedna druga i trzeci) to przy Was małe miki, Adam zabierz mnie ze sobą na kulinarną podróż po Warszawie - pozwól mi odkryć smaki i opowiedz o MagdzieBad-i - Czw 10 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
Widze że co drugi to znawca branży - gratuluję
Vlodarsky - Czw 10 Mar, 2011 Ju Ken Dens, Taniec z pryszczami, Kuchenne rewolucje, Zakup kontrolowany - ekspertem się nie rodzimy ekspertami się stajemy dzięki fachowym ocenom wyspecjalizowanych znawców w TV Jakarti - Czw 10 Mar, 2011
Cytat:
przeczuwałem komentarze jak już pojawiła się AJ WAJ WYPASIONA MEGA BURŻUJSKA MAGDALENA GESSLER
w większości przypadków to normalne restauracje właśnie martin.h - Czw 10 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
Widze że co drugi to znawca branży - gratuluję
Makłowicz, Gessler (jedna druga i trzeci) to przy Was małe miki, Adam zabierz mnie ze sobą na kulinarną podróż po Warszawie - pozwól mi odkryć smaki i opowiedz o Magdzie
Akurat Makłowicz to człowiek, który w świetny sposób potrafi przekazywać przepisy kulinarne. Nie wrzucałbym go do jednego worka z Panią Gessler, która na antenie się wymądrza, a sama nie potrafi zapanować nad czystością.k-mart - Czw 10 Mar, 2011 Ja to sie powaznie zastanawiam czy ona w ogole jest w stanie ugotowac parowki.