oglądaliśmy ostatnio z MI i Bartem fajną 205; chłopaczek sprzedaje, bo jest załamany, że cały czas jakieś pierodły się psują, nie wyrabia psychicznie, musi sie pozbyć francy
205 rula!
Jaki z tego morał ? Trzeba być mocnym psychicznie aby kupić francuza
przy laskach też jesteś taki wyszczekany?faldzip - Czw 26 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
M napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
to francuz??
no ku#wa
oglądaliśmy ostatnio z MI i Bartem fajną 205; chłopaczek sprzedaje, bo jest załamany, że cały czas jakieś pierodły się psują, nie wyrabia psychicznie, musi sie pozbyć francy
205 rula!
przy laskach też jesteś taki wyszczekany?
i taki mocny psychicznie?Janusz - Czw 26 Maj, 2011 może wpadłeś w dziurę ?? ja bym zapytał Kamilrowera co to może byćVlodarsky - Czw 26 Maj, 2011 faldzip,
Jeśli przyśpieszasz i ściąga to silentblocki - któryś wahacz się poddaje->koło wyprzedza karoserię i ściąga. Zwróć uwagę przy hamowaniu czy też się to nie dzieje.faldzip - Czw 26 Maj, 2011 w niejedna dziure wpadlem, bo na PTS byl momentami niezly wyryp, teraz montuje plyte, bo mam juz przefasonowany wydech i finezyjne ksztalty miski olejowej. Ale pedal to the metal musial byc faldzip - Czw 26 Maj, 2011
Vlodarsky napisał/a:
faldzip,
Jeśli przyśpieszasz i ściąga to silentblocki - któryś wahacz się poddaje->koło wyprzedza karoserię i ściąga. Zwróć uwagę przy hamowaniu czy też się to nie dzieje.
no to moze tak byc wlasnie, ze wahacz chodzi przod tyl, bo jadac sobie prosto po siekierkowskiej wciskalem gaz i puszczalem i mialem wrazenie, ze jak przyspieszam to sciaga w prawo, jak hamuje silnikiem, to troszke w lewo...
Te gumy przy tylnym mocowaniu wahacza tez sie wymienia? bo w serviceboxie nie widze zeby to mialo jakis numer martin.h - Czw 26 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
M napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
to francuz??
no ku#wa
205 rula!
przy laskach też jesteś taki wyszczekany?
Nie wiem, spotykam się tylko z facetami Anonymous - Czw 26 Maj, 2011 co z Ciebie za dzip człowieku misiek86electro - Czw 26 Maj, 2011
faldzip napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
faldzip,
Jeśli przyśpieszasz i ściąga to silentblocki - któryś wahacz się poddaje->koło wyprzedza karoserię i ściąga. Zwróć uwagę przy hamowaniu czy też się to nie dzieje.
no to moze tak byc wlasnie, ze wahacz chodzi przod tyl, bo jadac sobie prosto po siekierkowskiej wciskalem gaz i puszczalem i mialem wrazenie, ze jak przyspieszam to sciaga w prawo, jak hamuje silnikiem, to troszke w lewo...
Te gumy przy tylnym mocowaniu wahacza tez sie wymienia? bo w serviceboxie nie widze zeby to mialo jakis numer
wymienia i nazywa sie to tuleja wahacza tył
http://p.alejka.pl/i2/p_n...05-04-3_0_b.jpg106 - Czw 26 Maj, 2011 daj inne kola na przod i zobacz czy dalej sciagaJacek - Czw 26 Maj, 2011 EmerytRs2 - Czw 26 Maj, 2011 nie no ...
wahacz/tuleje
ja yebie Jacek - Czw 26 Maj, 2011 no co to jeszcze nic groźnego...
podobno Bad-i - Czw 26 Maj, 2011 koorwa nie lepiej mocniej trzymac kierownice ??Rasputin - Czw 26 Maj, 2011 Albo przyspieszać tylko przed prawymi winklami