Otoz taki mam problem, ze im bardziej przyspieszam, tym bardziej sciaga mnie w prawo, jakby kolo lewe sie bardziej napedzalo. Jak sie rozpedzilem do okolo 90kmh i toczylem na luzie, to wlasciwie prosto jade, ale jak tylko gaz dalem to juz w prawo sciaga.
Czego to moze byc wina?
(dodam, ze jak krece kiera prawo-lewo, to mi cos stuka w przekladni najprawdopodobniej, a do tego jakis czas jezdzilem z rozwalona guma polosi prawej przy kole - smar juz mam caly na feldze i nadkolu).
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
Wysłany: Czw 26 Maj, 2011
to nie przegub, ale też pewnie bedzie do wymiany; jak nie teraz to za 1000km
po prostu masz luzy w zawieszeniu, jak sie nie dba o fure to tak jest
jedz na szarpaki to za 20zł powiedzą Ci co dokładnie do wymiany, wspomnij, żeby dokładnie sprawdzili czy nie ma luzów na przekładni
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
Wysłany: Czw 26 Maj, 2011
M napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
to francuz??
no ku#wa
oglądaliśmy ostatnio z MI i Bartem fajną 205; chłopaczek sprzedaje, bo jest załamany, że cały czas jakieś pierodły się psują, nie wyrabia psychicznie, musi sie pozbyć francy
205 rula!
jedz na szarpaki to za 20zł powiedzą Ci co dokładnie do wymiany, wspomnij, żeby dokładnie sprawdzili czy nie ma luzów na przekładni
tak, to francuz - Saxo VTS rocznik 96 z silnikiem od VTR 2001r
no wlasnie jakies 3 tygodnie temu bylem na szarpakach i powiedzieli, ze git jest
ale to moze podjade jeszcze raz gdzie indziej teraz, ale w tej chwili mam naped na jedno kolo tylko, bo polos wyjalem, wiec nie da rady.
A o zawieszenie staram sie dbac na ile fundusze pozwalaja, ale na pojezdzawkach czy KJSach to fury nie oszczedzam raczej, bo to nie dupowozik jakis, tylko nakurfiac ma
oglądaliśmy ostatnio z MI i Bartem fajną 205; chłopaczek sprzedaje, bo jest załamany, że cały czas jakieś pierodły się psują, nie wyrabia psychicznie, musi sie pozbyć francy
205 rula!
Jaki z tego morał ? Trzeba być mocnym psychicznie aby kupić francuza