HH.ORG na Torze - Clio Sport (pcs) vs.Saxo VTS (Dariano)
Loko - Czw 27 Lip, 2006 Łukasz o Tobie pamietam pierwszym gratem modyfikującym jaki kupie do mojego saxofona będzie dolot od Ciebie, ale to wszytsko powoli pytanei wyzej było raczej z ciekawości, co ciekawego i za ile mozna dostać do saxofona w jego ojdzyźnie.saxorulez - Pią 28 Lip, 2006 naprawde fajne graty są mega drogie.. Profi Kolektor wydechowy DaLuz Development kosztuje 3500PLN!!!! Kolektor Dolotowy DP Performance a'la S1600 - 3200PLN itd.. itd...
EDIT: to są koszty bez przesyłki....Anonymous - Pią 28 Lip, 2006 gratulacje. saxo robi ok 15.2x jezdzilem z gtechem tego wieczora...wiec uwazam, ze jesli clio ma potencjał ztego co pisze na 14.9x to powinno sie spokojnie zrewanżować.
pozdrostrick - Sob 29 Lip, 2006 Darek twoje saxo jest w życiowej formie chyba! Gaty za wygraną!Niemy - Nie 06 Sie, 2006 wiem ze troche "musztarda po obiedzie" ale nie mam stalego dostepu do neta na wygnaniu
gratulacje Darek! fura niezle ci wymiata, pozazdroscic
qrde jak wroce do kraju to wybiore sie do was do warszafki na jakis spocik zaznac troche swojskiego klimatu HH