no name - Nie 06 Lis, 2011 Czy ktoś już widział ten film ?Bonczek - Nie 06 Lis, 2011 koma600 - Nie 06 Lis, 2011 pewnie martin hhhhhh widziałmarcinstachon - Nie 06 Lis, 2011 ja widziałem, można parę raz sie pośmiać, ale jak na ilość miejsc i sposobów reklamy spodziewałem sie czegoś więcej.Greg - Nie 06 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
T.Love to jest dopiero goovno to raz.
Alex jesteś tylko 2 lata młodszy ode mnie, ale wydaje mi się że wychowałeś się na Feelu, Dodzie i Mandarynie.
Jeden wielki lol
PS: słownik języka polskiego też masz z torrentów ?
PS2: rozumiem, że jako modny chłopak masz system operacyjny w ingliszu i nie używasz polskich znaków
Martin, muszę przyznać, że riposta całkiem udana.
Film to podobno gniot, aż z ciekawości go zmęczę chyba bo jestem ciekaw, jak polskie aktorzyny dały radę z tak wtórnym filmem. Kac vegas przełożone na wyjazd integracyjny, Geniusz.no name - Nie 06 Lis, 2011
Greg napisał/a:
polskie aktorzyny
Nie znam dokładnie całej obsady ale przesadzasz z aktorzynamiJanusz - Sob 12 Lis, 2011 hmnm.... poszedłem bo chciała iść na to reszta znajomych... no i ogólnie to oklepane.. w sumie zabawne momentami było tylko dzięki podkładowi muzycznemu, nie wiem kto go dobierał, ale uratował tym ten film tzn dało sie obejrzeć i nawet czasem podsmiać lekko.Anonymous - Sob 12 Lis, 2011
Janusz napisał/a:
hmnm.... poszedłem bo chciała iść na to reszta znajomych
Wycieczkę szkolną mieliście ? Janusz - Sob 12 Lis, 2011 mniej więcej PiTT - Sob 12 Lis, 2011 cholera, dopóki będziecie wydawać kasę na takie gówna to będą dalej to kręcić
nie róbcie tego Yarko - Sob 12 Lis, 2011
PiTT napisał/a:
cholera, dopóki będziecie wydawać kasę na takie gówna to będą dalej to kręcić
nie róbcie tego
+1M - Sob 12 Lis, 2011 Dlatego na takie gnioty świetny jest:
jarek-malopolska - Sob 12 Lis, 2011 Dokładnie, muzyka ten film uratowała, np. kawałek "W aucie" w stylu indiańskim
Dobra Kaśka Glinka tez go uratowała.... Dariano - Nie 13 Lis, 2011 Słyszalem że to turbo kaszan jest, i się nie wybrałem . Mam plusa Pitt???? PiTT - Nie 13 Lis, 2011
Dariano napisał/a:
Słyszalem że to turbo kaszan jest, i się nie wybrałem . Mam plusa Pitt????